reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ja miałam długość 36 cm całość po czym cm się skrocila na zewnątrz i wewnątrz plus jeszcze zaczęła się otwierać z jednej i z drugiej także to był szok że tak się w ogóle da na tym etapie. Myślałam że to tylko w 9 miesięcu dopiero pod wpływem ciężaru dziecka.
36 cm :D to chyba z pępowiną razem :D

😅

reklama
@Lady Loka jak tam u Was ? :)

Ja nie wiem dziewczyny jak wy sobie radzicie ze stresem. U mnie już włączyły się nudności ze stresu dodatkowo, więc już całkowicie mam dość.

Spoko :) Stasio na łóżeczku, karmią go z butelki, całej porcji jeszcze nie zjada, ale ma czas, żeby się nauczyć :) waży już prawoe 2100g 😱
od kiedy wyskoczył z inkubatora mogę go już podnosić i ogarniać sama :)

Rośnie mały terrorysta, bo zaczyna marudzić jak jestem u niego, a nie mówię do niego tylko z kimś innym rozmawiam 😂 i terroryzuje mnie też pieluchowo, czyli jak mnie nie ma, to czasami siedzi w zasikanym pampersie dłużej. Jak ja jestem, to muszę zmienić nawet małe siku, bo jak nie to jest awantura 😂 chyba chodzi mu o to, że ja jak go przewijam, to tu pogilgotam, tam pomasuję, tu się nachylę nad nim, cały czas do niego mówię i on się z tego cieszy :D ja też się cieszę, fajny ten kontakt się robi.
Dobrze, że jeszcze jedzenia nie kojarzy ze mną, bo bym życia nie miała.

Nie wiem dziewczyny czy nie skończę niedługo na IP, byłam na ktg i niby pisały się napięcia co 10 min. Mam obserwować jeszcze godzinę i jak się nie wyciszy to jechać, bo strach o szyjkę🙈

Ostatnia edycja:
Spoko :) Stasio na łóżeczku, karmią go z butelki, całej porcji jeszcze nie zjada, ale ma czas, żeby się nauczyć :) waży już prawoe 2100g 😱
od kiedy wyskoczył z inkubatora mogę go już podnosić i ogarniać sama :)

Rośnie mały terrorysta, bo zaczyna marudzić jak jestem u niego, a nie mówię do niego tylko z kimś innym rozmawiam 😂 i terroryzuje mnie też pieluchowo, czyli jak mnie nie ma, to czasami siedzi w zasikanym pampersie dłużej. Jak ja jestem, to muszę zmienić nawet małe siku, bo jak nie to jest awantura 😂 chyba chodzi mu o to, że ja jak go przewijam, to tu pogilgotam, tam pomasuję, tu się nachylę nad nim, cały czas do niego mówię i on się z tego cieszy :D ja też się cieszę, fajny ten kontakt się robi.
Dobrze, że jeszcze jedzenia nie kojarzy ze mną, bo bym życia nie miała.
Ekstra :D 2100 to już poważna waga.

Nie wiem dziewczyny czy nie skończę niedługo na IP, byłam na ktg i niby pisały się napięcia co 10 min. Mam obserwować jeszcze godzinę i jak się nie wyciszy to jechać, bo strach o szyjkę🙈
Kurde, nie wiem czy jakieś leki będą dobre, bo w sumie możnaby spróbować wyciszyć te napięcia, ale w sumie po co jak mogą nawrócić za chwilę. Cokolwiek by się nie działo będzie okej, tylko żeby w razie czego szew ściągnęli :).

reklama
Do góry