Mi kazal sie oszczedzac, i biore leki, o wspolzyciu nic nie wspominal, ale od 8 dni i tak sie powstrzymywalismy bo zaczelam sie bac i slusznie. Daj znac co i jak ja w pon chyba pojde na wizyte ale jeszcze zobacze, bo kazal mi przyjsc w ciagu 2 tyg.
reklama
Dokładnie jest tak jak napisała Dlaczegotak problem nadal istnieje:-(
U mnie 31 marca (23tydz ciąży)lekarka stwierdziła,że szyjka sie skróciła i nastepnego dnia jechałam do szpitala na usg.Stwierdziła że nie jest zle bo mam 3.8cm ale kazała leżeć i brać magnez i no-spę.Na kolejnej wizycie była juz zadowolona bo powiedziała,że szyjka nie skróciła sie bardziej i nie trzeba bedzie iść do szpitala..
Jednak od tego czasu oszczędzam się i próbuje myśleć pozytywnie;-)
U mnie 31 marca (23tydz ciąży)lekarka stwierdziła,że szyjka sie skróciła i nastepnego dnia jechałam do szpitala na usg.Stwierdziła że nie jest zle bo mam 3.8cm ale kazała leżeć i brać magnez i no-spę.Na kolejnej wizycie była juz zadowolona bo powiedziała,że szyjka nie skróciła sie bardziej i nie trzeba bedzie iść do szpitala..
Jednak od tego czasu oszczędzam się i próbuje myśleć pozytywnie;-)
Ja wizyte ma dopiero w przyszlym tygodniu ale jak wychodzilam ze szpitala to lekarz mowil ze wszystko jest ok, wiec mam nadzieje ze teraz rowniez bedzie dobrze)) ale na razie wole nic nie robic poza rzeczami ktore musze))
Staram sie jak moge ale lezenie w domu nie jest takie latwe jak w szpitalu.... w domu zawsze cos znajde do zrobienia,a tam musialam lezec i nic ciekawego nie bylo wiec spalam wiekszosc czasu... Kurcze zeby chociaz juz byl maj....
KATE23
Lipcowa Mama:)
ja jestem w 30 tyg ciąży i od niedawna mam taki uciążliwy ból w okolicy pępka, czasem nie mogę się nawet dotknąć:-( jestem pewna, że jest to spowodowane szybkim rozciąganiem skóry, więc trzeba to przeżyć dla pewności zapytam jeszcze swojego lekarza i Tobie też radzę - tak dla własnego spokoju;-) pozdrawiam:-)
reklama
Ja mam pytanie do tych dziewczyn, które mają już za sobą poród a wcześniej miały założony pessar. Jestem w tej chwili w 37 tyg ciąży i gin wyciągnął mi krążek (auć), okazało się że na szyjce zrobił mi się obrzęk i wizyte mam za dwa dni, żeby sprawdzić co się będzie działo. Czy któraś miała obrzęk i jak szybko po ściągnięciu pessara zaczęłyście rodzić????
Podziel się: