A dali Ci coś na te skurcze?Ale krwiak to nie pęcherz płodowy w pochwie. Ja czuje ciagle napieranie i parcie na mocz, lekarz powiedział ze to skurcze są po prostu wiec oby ten koszmar szybko się skończył chce do domu, do męża.
reklama
Martaem1983
Fanka BB :)
To się nie zatrzyma. Chce stad jak najszybciej wyjść.No racja to inna sytuacja.... Wyobrazam sobie jaki to koszmar Oby się jednak zatrzymało
kasiula8878
Ale coś się zaczęło dziać więcej? BAdali cie ile ma szyjka?To się nie zatrzyma. Chce stad jak najszybciej wyjść.
Martaem1983
Nic więcej nie badali.Czuje parcie na pęcherz i rozpieranie w pochwie, boli mnie w dole brzuch i ciągnie i kłuje.Ale coś się zaczęło dziać więcej? BAdali cie ile ma szyjka?
Aduś16
Dali Ci cos dozylnie na powstrzymanie skurczy?Nic więcej nie badali.Czuje parcie na pęcherz i rozpieranie w pochwie, boli mnie w dole brzuch i ciągnie i kłuje.
Martaem1983
N
Nie. Dają mi nospe i aspargin.Dali Ci cos dozylnie na powstrzymanie skurczy?
Zzzzzz
To czemu Cię nie zbadają??N
Nie. Dają mi nospe i aspargin.
Martaem1983
Zbadali i przy badaniu wziernikiem widzieli pęcherz płodowy wiec co maja jeszcze badać?To czemu Cię nie zbadają??
reklama
Martaem1983
Chce żeby to się jak najszybciej skończyło i chce pojsc do domuOk, bardzo mi przykro wiem co czujesz
Podziel się: