Jutro Ci powiem mam wizytę
A długo już stosujesz i jaka dawkę?
Ze względu na szyjkę czy skurcze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro Ci powiem mam wizytę
Miesiąc, 3x1 ale nieraz mniej jak nie ma potrzeby chyba dal mi po to zeby nie bylo skurczy przez które skróciła mi sie szyjkaA długo już stosujesz i jaka dawkę?
Ze względu na szyjkę czy skurcze?
Hej po wizycie, czy jeszcze przed?Miesiąc, 3x1 ale nieraz mniej jak nie ma potrzeby chyba dal mi po to zeby nie bylo skurczy przez które skróciła mi sie szyjka
Hej właśnie siedzę i czekam na swoją kolej myślę ze z pol h i bedzie poHej po wizycie, czy jeszcze przed?
Koniecznie daj znać co i jak ja też mam dzisiaj kiepski dzień plecy mi strasznie dokuczają, szukam fizjoterapeuty ale okazuje się, że mieszkam w takiej dziurze ...Hej właśnie siedzę i czekam na swoją kolej myślę ze z pol h i bedzie po
Dzis mam tak zamulony dzień ze nawet nie mam siły sie stresowac
Mnie się dzisiaj chce wyć na potęgę ☹ nawet nie wiem o vo. Wczoraj byłam na wizycie i wszystko ok, a dziś taki kryzys. Nie wiem, może to na zmianę pogody czymś próbuję się pocieszyćBo dzisiaj chyba jest jakaś aura kijowa.... U mnie też dziś ciężki dzień... A to kłuję, a to pobolewa, ledwo nogę za nogą ciągam A jeszcze teściowa zawsze z pomocą... dziś mi powiedziała, że od kilku dni wyglądam jakbym miała zaraz wybuchnąć - skarb nie kobieta
@Mama2018mama - czekamy na wieści po wizycie
@kwiatek250 - jak mija kolejny dzień bez szwu? Masz siły na szarżowanie po domu?
Eee no płakać też dziś płakałam.... Pociesz się brakiem tesciowejMnie się dzisiaj chce wyć na potęgę ☹ nawet nie wiem o vo. Wczoraj byłam na wizycie i wszystko ok, a dziś taki kryzys. Nie wiem, może to na zmianę pogody czymś próbuję się pocieszyć