reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Justynka Mysle ze jezeli by to bylo wielkie zagrozenie to lekarz by mi kazal klasc sie do szpitala bo pisalam do dwoch a oni przyjmuja w roznych szpitalach, lekarka kazala przyjsc normalnie na wizyte a mam jutro. Jezeli to byl czop to wypadl w czwartek do dzis nie mam boli

reklama
Justynka Mysle ze jezeli by to bylo wielkie zagrozenie to lekarz by mi kazal klasc sie do szpitala bo pisalam do dwoch a oni przyjmuja w roznych szpitalach, lekarka kazala przyjsc normalnie na wizyte a mam jutro. Jezeli to byl czop to wypadl w czwartek do dzis nie mam boli
O ktorej masz jutro? Ciekawa jestem co powiedza i tez czy sa w stanie wgl stwierdzic czy czop jest na miejscu czy wypadl?

reklama
To Ty w takim razie juz taka cykajaca bomba haha ale 3ci porod to już pewnie bulka z maslem dla Ciebie nie? :)
A tak ogolnie masz skurcze? Mi polozna mowila ostatnio ze jak skurczy brak to mozna z rozwarciem 4 cm chodzic kilka tyg, bez skurczy nic sie nie zadzieje :) takze moze jeszcze poczekasz a jak nie to dzidzia juz duza i tak :)
Niekoniecznie.. ja nie czułam skurczy, nawet nie pisały się na ktg, a rozwarcie z 4cm do 7cm poleciało w 3dni. Pierwszy skurcz poczulam na porodówce, dopiero długo po przebiciu pęcherza płodowego. Raczej jedynie bez skurczy się nie urodzi tzn nie przepchnie dziecka przez kanał rodny

Do góry