reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

To teraz nie masz wyjścia - musisz więcej odpoczywać. Młodzież spora - u nas było tyle 3 tyg.później (tylko u nas mikrus). Nie ma co wyrokować tygodnia porodu, nie takie przypadki tu były, co do terminu donosiły 😉🙈, chociaż jak Twoje wcześniejsze tak na początku 9 mca to pewnie będzie wcześniej. GBS - wcześnie, to nie po 35 tc się robi?
Tak od 35tc Gbs, ale powiedział że koronawirus szaleje i nigdy nie wiadomo czy będę mieć kolejną wizytę (14.09). Dziecko w normie wagowej na ten tydzień.

reklama
Gosia903488, olka100993
Jestem na nospie i zobaczę czy się uspokoi skoro nie wzięłam tabletek. Już jest mi lzej wstać do toalety🙂 Do szpitala może pojadę wieczorem, boję się że będę musiała znowu tam zostać 😐

Tatuażu nie mam więc nie mogę porównać, ale że się szybciej poznierałaś to gratuluję😜
Tutaj jedak człowiek sam sobie ten ból zadaje, więc można zrobić modyfikację, przerwać i wrócić. A poród to poród - nie do końca kobieta sama sobie ten ból chce zadawać, na pewno nie przerwiesz i nie wrócisz 🙈.

Gosia903488, olka100993
Jestem na nospie i zobaczę czy się uspokoi skoro nie wzięłam tabletek. Już jest mi lzej wstać do toalety🙂 Do szpitala może pojadę wieczorem, boję się że będę musiała znowu tam zostać 😐
Nawet jak bedziesz musiała zostać, to dla dobra Maluszka, chociaż tak jak pisze Bananka teraz przez koronę nie chcą tak chętnie zostawiać na oddziale.
Będzie dobrze 😙

Gosia903488, olka100993
Nawet jak bedziesz musiała zostać, to dla dobra Maluszka, chociaż tak jak pisze Bananka teraz przez koronę nie chcą tak chętnie zostawiać na oddziale.
Będzie dobrze 😙

Gosia903488, olka100993
Ja wogole nie biorę nospy.. lekarz nic mi nie mówił, żebym brała regularnie, kazał tylko mieć w pobliżu i zażyć gdybym miała jakieś bóle brzucha.
Ale próbuj też na własną rękę powoli eliminować, może akurat ci się poprawi ;)

Będzie dobrze 😙
Musi być dobrze😊 zaczęłam dopiero 29 tydzień, moja gin chce żeby się udało chociaż do 32 donosić. Zostały niecale 3 tyg, mój partner pociesza, że wyleże jak każda i w 39 będę już chciała urodzić😅

reklama
Ja wogole nie biorę nospy.. lekarz nic mi nie mówił, żebym brała regularnie, kazał tylko mieć w pobliżu i zażyć gdybym miała jakieś bóle brzucha.
Ale próbuj też na własną rękę powoli eliminować, może akurat ci się poprawi ;)
Ja miałam regularnie po szpitalu przez 5dni, a tak mam właśnie brać kiedy poczuje, że brzuch twardnieje zbyt często lub jak mam bóle

Do góry