reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Dziewczyny chciałam się pochwalic:)
Marlena już jest na świecie: 3340g, 57cm.
Cięcie mało przyjemne, ale dało się przeżyć. Ogólnie to czuje się ok, leki działają i jest dobrze.
Wam też wszystkim życzę dotrwania do bezpiecznego terminu i szczęśliwego rozwiązania:)

Cięcie mało przyjemne, ale dało się przeżyć. Ogólnie to czuje się ok, leki działają i jest dobrze.
Wam też wszystkim życzę dotrwania do bezpiecznego terminu i szczęśliwego rozwiązania:)
Gratuluję ❤️❤️❤️ Piękna waga i wzrost :) Duzo zdrówka dla Was obu 🤗🤗🤗

Super🥰 gratulacje malutkiej i dużo zdrówka dla was😘

❤ Dochodzcie do siebie, dużo zdrówka dla Was! Jest tak cieplutko, że jeszcze zdążysz ze swoją dzidzią niejeden letni spacerek zaliczyć 😊

Mierze ale różnie mam teraz mi trochę skaka ale to chyba z nerwów bo wcześniej miałam bardzo niskoe
Mierz 3 razy dziennie o tej samej porze. Nie po posiłku i nie po "wysiłku" (5-15 min odpoczynku). Najpierw mierz na obu rękach, potem tylko na tej, która jest dominująca (ta, która ma wyższe pomiary). Pamiętaj, żeby odpowiednio zalożyć rękaw (przy lewej ręce ten wężyk od ciśnieniomierza musi być bardziej z prawej strony). I nie denerwuj się, oddychaj spokojnie, podczas pomiaru nie mów.
Granica to 130/85 lub 140/90 w zależności od lekarza.

Białko w moczu może być objawem infekcji układu moczowego. Jak masz zapisane na wyniku "obecne" czy "w polu widzenia"/"śladowe ilości"?

Napiszesz mi, jak wygląda opieka nad małą u Ciebie.

reklama
Do góry