reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Będę dopytywać lekarza o takie różne kłucia.. Narazie chyba muszę mniej szperać w necie i się doszukiwać. Bo naprawdę może człowiek oszalec 🤯

Mój mąż kupił sobie książkę ,, mój szef jest idiotą" i tak się zastanawiam czy ta książka rzeczywiście jest o pracodawcy czy o małżonku 😁

Wiadomo, że w tej sytuacji człowiek już nawet mruganie traktuje jak coś dziwnego hehe

reklama
Hej 😀 Ja już po sterydach, czuje się dobrze, żadnych skutków ubocznych no może oprócz uderzeń gorąca ale lekarz ostrzegł że tak może byc. Miałam też normalna wizytę dzisiaj przy okazji także szyjka dalej ok co prawda miękka ale stoi w miejscu i rozwarcia nie ma, młody prawidłowo się rozwija, waży już 1,3kg, wizyta kolejna za 2 tygodnie 👍🙂 miłego dnia życzę bez stresów bo to najważniejsze 😘

Musimy wierzyć, że będzie ok. Stes nie jest naszym sprzymierzeńcem. Hormony też robią swoje, przeżyte wcześniej historie również... Ale cóż innego pozostaje - tylko walka i nie poddawanie się :)

Zazdroszczę Wam, że już tak daleko jesteście :) ja bym chciał jz też conajmnije 24, potem 26... I tak dalej :)

Też, mam taką nadzieję, że skoro w poprzedniej ciąży udało się, że szwem założonym na krótsza szyjke dotrwać do 37tc to i teraz też jestem w stanie i uda się :)

Uda się! Przynajmniej wiesz z czym to się je. Chciałabym mieć Twoje opanowanie. Dobrze jest mieć cel wtedy człowiek trochę inaczej na to patrzy 🙂

Hej 😀 Ja już po sterydach, czuje się dobrze, żadnych skutków ubocznych no może oprócz uderzeń gorąca ale lekarz ostrzegł że tak może byc. Miałam też normalna wizytę dzisiaj przy okazji także szyjka dalej ok co prawda miękka ale stoi w miejscu i rozwarcia nie ma, młody prawidłowo się rozwija, waży już 1,3kg, wizyta kolejna za 2 tygodnie 👍🙂 miłego dnia życzę bez stresów bo to najważniejsze 😘
Super ❤️ Będziesz spokojna teraz na jakiś czas :) a który tydzień obecnie?

reklama
Do góry