Jedynie do łazienki siku i szybko się umyć do kuchni chodzić nie muszę po jedzenie bo zawsze ma mi kto zrobic i przenieść także tyle dobrego.To już bliżej niż dalej musisz leżeć plackiem czy możesz zrobić sobie krótki spacer do kuchni?
reklama
Amnesia
Fanka BB :)
Ile ma twoja szyjka? Skrocila się wcześniej w porównaniu do poprzedniej ciazy?
No dużo wcześniej, bo w poprzedniej ciąży poleciała w 30 tyg do 2,5 cm i tak co tydzień parę mm spadała, aż 38tyg było 0,4 albo i nic. Teraz w 23tyg stwierdził, że skróciła się z 3cm do 2cm z kawałkiem w ciągu miesiąca. Nadal jest twarda i zamknięta bez żadnego lejka ale poleciała i koniec.. jutro zakładam pessar i ciekawe co będzie dalej...
Amnesia
Jedynie do łazienki siku i szybko się umyć do kuchni chodzić nie muszę po jedzenie bo zawsze ma mi kto zrobic i przenieść także tyle dobrego.
Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie! Zobaczysz jaka to ulga gdy już liczysz 3 z przodu, chociaż Ty już możesz
A czułaś, że coś się dzieje? Bolał cię brzuch, jakieś kłucie itp? Mnie czasami coś zajmuje, zaboli, albo mam wrażenie, że mała jest bardzo nisko. W porównaniu do pierwszej ciazy mam zupełnie inny brzuch, bo wtedy na tym etapie był twardy i bardzo napięty a teraz jest miękki. Biorę magnez i myślę, że to dużo pomaga. 2 tyg temu moja szyjka miała 37mm, zobaczymy co będzie w środę.No dużo wcześniej, bo w poprzedniej ciąży poleciała w 30 tyg do 2,5 cm i tak co tydzień parę mm spadała, aż 38tyg było 0,4 albo i nic. Teraz w 23tyg stwierdził, że skróciła się z 3cm do 2cm z kawałkiem w ciągu miesiąca. Nadal jest twarda i zamknięta bez żadnego lejka ale poleciała i koniec.. jutro zakładam pessar i ciekawe co będzie dalej...
Zakluje*A czułaś, że coś się dzieje? Bolał cię brzuch, jakieś kłucie itp? Mnie czasami coś zajmuje, zaboli, albo mam wrażenie, że mała jest bardzo nisko. W porównaniu do pierwszej ciazy mam zupełnie inny brzuch, bo wtedy na tym etapie był twardy i bardzo napięty a teraz jest miękki. Biorę magnez i myślę, że to dużo pomaga. 2 tyg temu moja szyjka miała 37mm, zobaczymy co będzie w środę.
Amnesia
A czułaś, że coś się dzieje? Bolał cię brzuch, jakieś kłucie itp? Mnie czasami coś zajmuje, zaboli, albo mam wrażenie, że mała jest bardzo nisko. W porównaniu do pierwszej ciazy mam zupełnie inny brzuch, bo wtedy na tym etapie był twardy i bardzo napięty a teraz jest miękki. Biorę magnez i myślę, że to dużo pomaga. 2 tyg temu moja szyjka miała 37mm, zobaczymy co będzie w środę.
Amnesia
A czułaś, że coś się dzieje? Bolał cię brzuch, jakieś kłucie itp? Mnie czasami coś zajmuje, zaboli, albo mam wrażenie, że mała jest bardzo nisko. W porównaniu do pierwszej ciazy mam zupełnie inny brzuch, bo wtedy na tym etapie był twardy i bardzo napięty a teraz jest miękki. Biorę magnez i myślę, że to dużo pomaga. 2 tyg temu moja szyjka miała 37mm, zobaczymy co będzie w środę.
No właśnie nic mnie nie bolało ani nie boli i dlatego nie mam pojęcia na czym z tą szyjką stoję. Długa ta Twoja szyjka, powinnaś być dobrej myśli, bo nie jedna by tu chciała taką mieć łącznie zemną
Amnesia
No właśnie nic mnie nie bolało ani nie boli i dlatego nie mam pojęcia na czym z tą szyjką stoję. Długa ta Twoja szyjka, powinnaś być dobrej myśli, bo nie jedna by tu chciała taką mieć łącznie zemną
Chciałabym żeby tak zostało, ale wszystkie dobrze tutaj wiemy, że szyjki to nieprzewidywalne bestie teraz jest dobrze A na kolejnej wizycie połowy już nie ma...No właśnie nic mnie nie bolało ani nie boli i dlatego nie mam pojęcia na czym z tą szyjką stoję. Długa ta Twoja szyjka, powinnaś być dobrej myśli, bo nie jedna by tu chciała taką mieć łącznie zemną
reklama
Magdalenka16
Hej . Melduje ze urodziłam sn wczoraj o godz 9. Synuś jest malutki ma 2700 g i 54 cm dlugi w sobotę o 20 zaczął mnie mocniej bolec brzuch i kręgosłup. O 22 juz były skurcze co 13 minut. Bolało strasznie ale mam z głowy poród i teraz zapomina się bol. Teraz mam inne zmartwienia. ZostalAm nacieta i boli.. krwawię obficie i nie mam pokarmu :/ tzn takie kropelki tylko... a mały nie chce jeszcze ssać tylko śpi ciągle. Nawet sztucznego mm nie chce pić.
Podziel się: