Ja mam wizytę w czwartek, jak narazie na szczęście aktualna!Odwołują wam wizyty u gin?
reklama
Alleksandra20
Fanka BB :)
Ja co prawda już połogowe a nie ciążowe wizyty mam, ale tak:
Diabetolog - przełożony na czerwiec, ustalone telefonicznie czy i ile kontrolować cukier.
Hematolog - ustalona teleporada w zamkniętej poradni, mam czekać na telefon w piątek. Wtedy się dowiem do kiedy mam brać heparynę. Czy zamieniać na acard itd.
Ginekolog - mój nie przyjmuje, za moment będę szukać kogokolwiek... Za 2-3tyg powinnam mieć wizytę.
Morfologia - kończyłam ciążę krwotokami, więc jest mega anemia. Póki co ustalone że lepiej żebym brała żelazo i jadła szpinak a nie dać się nigdzie badać w żadnym labie.
No i szpital gdzie jest moje dziecko zamknięty dla odwiedzających, także dla matek zupełnie już od dziś.. Mogę tylko dowozić mleko..
Diabetolog - przełożony na czerwiec, ustalone telefonicznie czy i ile kontrolować cukier.
Hematolog - ustalona teleporada w zamkniętej poradni, mam czekać na telefon w piątek. Wtedy się dowiem do kiedy mam brać heparynę. Czy zamieniać na acard itd.
Ginekolog - mój nie przyjmuje, za moment będę szukać kogokolwiek... Za 2-3tyg powinnam mieć wizytę.
Morfologia - kończyłam ciążę krwotokami, więc jest mega anemia. Póki co ustalone że lepiej żebym brała żelazo i jadła szpinak a nie dać się nigdzie badać w żadnym labie.
No i szpital gdzie jest moje dziecko zamknięty dla odwiedzających, także dla matek zupełnie już od dziś.. Mogę tylko dowozić mleko..
KiniakB
Mam kontakt telefoniczny, a tak to nic nie wiem :/ mam nadzieje ze sie otworzą bo szyjki przez telefon mi nie zbada. Maja być niby telefoniczne wizyty :/ niby jak bedzie w przychodni zadzwoni, tzw mam nadzieje z z przychodni bo nie znam swoich wynikow krwi i moczu wiec nie wiem co robićI co w takiej sytuacji? Masz kontakt ze swoim lekarzem, chociaż przez tel? Co masz zrobić w takiej sytuacji?
no te porady ginekologiczne przez tel. To masakra jakaś. Ja w czwartek dostane info czy wizyta bedzie. Mam nadzieje ze tak. A dzisiaj dzwoniłam do mojej położnej. Mówiła ze nie ma sie co martwić. Po to sa zaostrzone przepisy żeby nie doszło do sytuacji pojawienia sie wirusa na oddziale. W wczoraj widziałam ze szczyt zachorować przewidują na 20-tego kwietnia a ja mam termin 19-tego. Nie ma to jak wstrzelić sie w kalendarz :/
@Magdalenka16 czy dobrze kojarzę, czy Ty zamawiałaś z Gemini? Dostałaś już paczkę? Długo czekałaś? Bo mi już niemalże wszyysko przyszło oprócz dostawy z Gemini a tam mam ważne rzeczy wyprawkowe, głównie do szpitala..?
Pszczoła2020
Ja mam termin na 13maja ale sama sobie narzuciłam że 21kwietnia to dla mnie optimum gdzie będę zadowolona: w 36+6 urodziła się moja córka, teraz chcę conajmniej tyleno te porady ginekologiczne przez tel. To masakra jakaś. Ja w czwartek dostane info czy wizyta bedzie. Mam nadzieje ze tak. A dzisiaj dzwoniłam do mojej położnej. Mówiła ze nie ma sie co martwić. Po to sa zaostrzone przepisy żeby nie doszło do sytuacji pojawienia sie wirusa na oddziale. W wczoraj widziałam ze szczyt zachorować przewidują na 20-tego kwietnia a ja mam termin 19-tego. Nie ma to jak wstrzelić sie w kalendarz :/
Wersja minimum to 34+0, wtedy zaczynają się późne wcześniaki.
Dziwne myśli mnie ostatnio biorą, że może lepiej urodzić zanim będzie katastrofa w szpitalach... kurcze jak by się nie obrócić to z tyłu..
Pszczoła2020
Jeszcze dzisiaj się dowiedziałam nieoficjalnie że 1z3 porodówek w moim mieście zmueniają w porodówkę dla kobiet z podejrzeniem wirusa. Czyli zostaje mi wojewódzki gdzie są trudne ciąże i wcześniaki i resztę odsyłają albo prywatny szpital(na nfz) który jest malutki. Przecież on nie da rady.. będą kobuetki wypuszczać po 4h od porodu...
KundaKunda
Ja też zamawiałam z Gemini. Paczkę z dnia 10marca dostałam z 2 dniowym opóźnieniem - 20go (termin dostawy 4-6 dni roboczych) . Natomiast paczki z 13go jeszcze nie (termin dostawy 8 dni roboczych). Obstawiam, że dostanę na początku przyszłego tygodnia.@Magdalenka16 czy dobrze kojarzę, czy Ty zamawiałaś z Gemini? Dostałaś już paczkę? Długo czekałaś? Bo mi już niemalże wszyysko przyszło oprócz dostawy z Gemini a tam mam ważne rzeczy wyprawkowe, głównie do szpitala..?
Wyślą ci maila, jak będą pakować zamówienie
O kurcze ja zamawiałam 18 marca wiec nie ma szans na ten tydzieńJa też zamawiałam z Gemini. Paczkę z dnia 10marca dostałam z 2 dniowym opóźnieniem - 20go (termin dostawy 4-6 dni roboczych) . Natomiast paczki z 13go jeszcze nie (termin dostawy 8 dni roboczych). Obstawiam, że dostanę na początku przyszłego tygodnia.
Wyślą ci maila, jak będą pakować zamówienie
reklama
KundaKunda
No niestety, mają teraz bardzo dużo zamówień, więc trzeba "trochę" poczekać. Aktualnie 10 dni roboczych czyli minimum dwa tygodnieO kurcze ja zamawiałam 18 marca wiec nie ma szans na ten tydzień
Podziel się: