Magdalenka16
Fanka BB :)
A kupujecie rożki? R odze w maju wiec nie wiem czy nie będzie za gorąco na ten rozek. Myślę o kupnie kokona ale nie wiem czy to praktyczne jest.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko zakupy se zróbSuper mam nadzieję że ja powielę Twoja historie ))
Od rozpakowania nic się nie zmieni, ale zrozumiałe. Dopiero co się zaczęło. Potrzebujesz chwili.Ja czekam teraz na 24 tydzien, potem 28, 31,34 ... oby sie udało. Po połówkowych zamówiłam kocyk z płaska poduszka... dzis przyjdzie do paczkomatu, boje sie go w ogóle rozpakować.
Ja będę miała rożek, też rodzę w maju, ale tylko dla tego, że dodają go do kompletu pościeli do łóżeczka, które zamierzam zamówić w marcu. Tak to bym nie kupiła, chyba wystarczy kocykiem małego owinąćA kupujecie rożki? R odze w maju wiec nie wiem czy nie będzie za gorąco na ten rozek. Myślę o kupnie kokona ale nie wiem czy to praktyczne jest.
Mam po pierwszym i teraz używam w domu zamiast kolderki. Mała śpi w nim i bezpieczniej jest gdy starszy brat ja trzyma na rękach.A kupujecie rożki? R odze w maju wiec nie wiem czy nie będzie za gorąco na ten rozek. Myślę o kupnie kokona ale nie wiem czy to praktyczne jest.
Ja mam tak czasami, raz więcej wody raz gęstsza jest ta wydzielina a czasami nie ma jej wcaleDziewczyny czy po luteinie dopochwowej tez miałyście takie wodniste upławy ? Bo zaczynam schizować czy to nie wody ? To raczej nie wypływa tylko czuje , ze jest „ tam „ mokro .
No właśnie spanikowałam i wysłałam męża do apteki - są podobno takie specjalne wkładki przy sądzeniu wód płodowych . Zobaczymy co z tego wyjdzie . Nie wiem czy to z tej luteiny czy to nie daj Boże coś ruszyło wizytę mam w poniedziałek .Ja mam tak czasami, raz więcej wody raz gęstsza jest ta wydzielina a czasami nie ma jej wcale