Alleksandra20
Fanka BB :)
Ja leżę normalnie z głową na wyższej poduszce bo jak kładłam pupe wyżej to miałam więcej skurczy od nienaturalnej pozycji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem w 22tyg. obecnie w szpitalu, trafilam z szyjka 23mm niby teraz ma 30mm, tez luteina 2x100, magnez 3x1 i nospa 3x1 :/ tez moge chodzic do toalety. Czekam tylko az mnir wypisza bo juz ledwo zyje w tym szpitalu
Jutro masz tą cesarkę? Ja bym z wrażenia chyba nie usnęłaMi chyba zaczął odchodzić czop. Mam tyci glutki z czerwonymi niteczkami (sorki za opis). Chyba cesarka idealnie wpasowana w czas. Widać organizm sam się szykuje.
Tak jutro i najgorzej, że nie wiem o której Przed chwilą jakaś babeczka rodziła, bo było ja słychać na całej porodówceJutro masz tą cesarkę? Ja bym z wrażenia chyba nie usnęła
Mahoska ale ten pęcherz uwypukil się po założeniu szwu?
Może się cofnie?Przed szwem miałam już lejek, tak pęcherz się uwypuklił po szwie, ale szew trzyma więc do końca nie rozumiem ale chyba wolę być nie całkowicie świadoma...
Musi, bynajmniej nie może pęknąć. Czytałam na forum gdzies że dziewczyna miała podobnie i donosiła, mam taką nadzieje.Może się cofnie?