U mnie tak średnio to jest ok bo mam problem z kurcząca się macica. Byłam u lekarza w środę i mówił że wszystko mieści się w normie ale muszę to kontrolować. Idę następnym razem 6wrzesnia. Do tej pory starań się nie panikować, odpoczywać i brać leki. Trochę odpuściłam bo idzie popaść w paranoje. Dodam że z szyjka wszystko ok więc tym się pocieszamJa już przestalam się tym przejmować odkąd u lekarza zawsze w porządku wychodzi. Teraz 33+4 szyjka wszystko ok. Tłumacze sobie, że może taka natura, bo inaczej bym zwariowała![]()
reklama
Dla mnie największą zmorą jest pobyt w szpitalu. Okropnie na mnie działa to miejsce. . .Dziękuję Ci za Twój post, to bardzo pocieszające. Ja czasem mam dni zwątpienia i myślę, że nie wyleżę innym razem jestem pełna wiary, że może się udać.
Leżałaś cały czas czy wstawalas do toalety itp.
mniszkaaa
Aktywna w BB
Ja mam na stałe 3×1 nospy max i biorę w poprzednich ciążach też.Gratulacje! Kolejne dobre wieści.
Dziewczyny a jak z tą nospą, bierzecie? Tyle się nasłuchałam, że to zło wcielone
Dziewczyny ja jeszcze wrócę do tematu twardego brzuszka. Miałyście sytuację że twardniał wam w nocy ?
Ja też tak mam, w dzień praktycznie nic się nie dzieje, a w nocy robi się twardy jak się właśnie z boku na bok przekręcam i czasami się na to obudzę nawet.
A robi się wam tylko pół brzucha twarde? Mi się tak dzieje i czuje ze to się spina, że to nie mała się wypycha, ale tylko na połowie [emoji15]
Dżuls89
Fanka BB :)
To zależy od ułożenia dziecka, ja najczęściej mam prawą stronę twardą, robi się taka duża wypukłość z prawej że brzuch jest totalnie niesymetryczny. Właśnie z prawej maluch trzyma pupę, więc to chyba dlatego ta strona się bardziej uwydatnia.Ja też tak mam, w dzień praktycznie nic się nie dzieje, a w nocy robi się twardy jak się właśnie z boku na bok przekręcam i czasami się na to obudzę nawet.
A robi się wam tylko pół brzucha twarde? Mi się tak dzieje i czuje ze to się spina, że to nie mała się wypycha, ale tylko na połowie [emoji15]
Tak ja tak mam. Mi się lewa strona tak spina.Ja też tak mam, w dzień praktycznie nic się nie dzieje, a w nocy robi się twardy jak się właśnie z boku na bok przekręcam i czasami się na to obudzę nawet.
To ja tak mam po lewej stronie. Dokładnie jak piszesz taka asymetria.To zależy od ułożenia dziecka, ja najczęściej mam prawą stronę twardą, robi się taka duża wypukłość z prawej że brzuch jest totalnie niesymetryczny. Właśnie z prawej maluch trzyma pupę, więc to chyba dlatego ta strona się bardziej uwydatnia.
reklama
Dżuls89
Fanka BB :)
KlasykA ja jeszcze zapytam o ruchy. Czuję od niedawna. I nieraz czuję takie bąbelki a nieraz tak jakby mi się w jelitach jedzenie przesuwało, czy to są też ruchy? Takie kopniaczki? Nie potrafię tego wyczaic co to he.
Podziel się: