Trzymam kciuki za Was !Ja wlasnie wyszłam od gina, rozwarcie na palec, szyjka 2 cm, badanie mega bolesne. Mam nadzieje, ze teraz coś się samo ruszy, jak nie to szpital w przyszłym tygodniu :/
reklama
PatiaS
Aktywna w BB
Dzięki bardzo mega sie boje wywoływaniaTrzymam kciuki za Was ! ☺
mniszkaaa
Aktywna w BB
Na ulotce masz z tego co mi się kojarzy napisane żeby w trakcie ciąży nie aplikować aplikatorem. Ja w poprzednich ciazach zawsze palcem aplikowałamaplikowałam☺Dziewczyny luteine trzeba aplikować tym dołączonym aplikatorem, czy można normalnie bez
Sysia29
Fanka BB :)
Dzięki za odpNa ulotce masz z tego co mi się kojarzy napisane żeby w trakcie ciąży nie aplikować aplikatorem. Ja w poprzednich ciazach zawsze palcem aplikowałamaplikowałam☺
Dżuls89
Ja tak samoNa ulotce masz z tego co mi się kojarzy napisane żeby w trakcie ciąży nie aplikować aplikatorem. Ja w poprzednich ciazach zawsze palcem aplikowałamaplikowałam☺
W ciąży nie powinno stosować się aplikatoraDziewczyny luteine trzeba aplikować tym dołączonym aplikatorem, czy można normalnie bez
Dżuls89
Mi to wygląda poważnie, właśnie tak u mnie zaczynały się porody!Dziewczyny, skurcze co 8-10 minut, trwają około minuty, dosyć mocne, jechać już, czy raczej straszaki?
reklama
Podziel się: