Dostałam zgodę na spacery już dawno, ale co z tego... Strasznie żałuję, jest przepięknie na zewnątrz... A niby śnieg jeszcze ma spaść? Moja ginka ignoruje moje stany depresyjne, wysłała tylko do psychiatry. Ostatnio chodzę od lekarza do lekarza i tylko zbieram glejty na cesarkę ;DOj oj ja chodzę jak sparaliżowana po tym leżeniu ale przeszłam się kawałek. Mój lekarz po ostatniej wizycie może boi się że depresji dostanę bo mu naopowiadalam jaki mam nastrój
reklama
Dostałam zgodę na spacery już dawno, ale co z tego... Strasznie żałuję, jest przepięknie na zewnątrz... A niby śnieg jeszcze ma spaść? Moja ginka ignoruje moje stany depresyjne, wysłała tylko do psychiatry. Ostatnio chodzę od lekarza do lekarza i tylko zbieram glejty na cesarkę ;D
Tak, jest pięknie na zewnątrz
Magdalenams
Fanka BB :)
@Katiuszka81 gratulacje! Dużo zdrówka dla Was ja się czujesz? Jaki duży się Olus urodził?
Katiuszka81
Dzisiaj już lepiej ale jestem obolała a mały nie umie chwycić piersi.Bardzo słabo tu z jakąś pomocą.Gratulacje! Jak się czujesz?
Katiuszka81
Drobniutki,2900 i 56 cm.Najgorzej jest wstać a później leciJeszcze się okazało,że mam zrosty po pierwszej cesarce i było ciężko.Prawie godzinę mnie szyli.@Katiuszka81 gratulacje! Dużo zdrówka dla Was ja się czujesz? Jaki duży się Olus urodził?
BaskaW
Katiuszka gratulacje!! Maly wcale nie taki maly jak na 37 tc. Moj w 39 tc mial 3060 i 54 cm. A co do piersi to znam ten bol moja cora nie umiala lapac i tak mnie poranila ze szok za to Patryk to pijawka od poczatku. Sprobuj scisnac koncowke piersi przy sutku tak splaszczyc a Olka podraznic sutkiem po ustach by je otworzyl szeroko i wtedy wsadź tak splaszczona piers on powinien gleboko zlapac i usta wywinac w takiego karpia wtedy nie bedzie bolalo i dobrze bedzie ssal.Drobniutki,2900 i 56 cm.Najgorzej jest wstać a później leciJeszcze się okazało,że mam zrosty po pierwszej cesarce i było ciężko.Prawie godzinę mnie szyli.
Magdalenams
Ale długi się urodził w porównaniu do wagiDrobniutki,2900 i 56 cm.Najgorzej jest wstać a później leciJeszcze się okazało,że mam zrosty po pierwszej cesarce i było ciężko.Prawie godzinę mnie szyli.
Mój też miał na początku problemy ze ssaniem i pielęgniarka pomogła wpychajac poprostu i przytrzymując lekko palcem sutek. Poza tym polecam dokładać dziecko do cyca a nie wkładać cycka do buzi (mam nadzieję ze wiesz o co mi chodzi )
olamakota
@Katiuszka81 gratuluję! Cieszę się, że u Ciebie było tak jak chciałaś. Waga i wzrost taka jak u mnie w 38+3. Może mają doradcę laktacyjnego na oddziale i jak poprosisz to do Ciebie przyjdzie?
Naysan
@Katiuszka81 Niby każda położna powinna być przeszkolona w doradztwie laktacyjnym, ale co z tego, jak czasem po prostu nie chcą pomóc. A jak z pokarmem? Pojawił Ci się od razu? Mam nadzieję, ze mały szybko załapie, o co chodzi.
reklama
Podziel się: