To lek dość drogi niby skuteczny, miałam podany już 2 razy teraz 3, on wycisza, ale to jest długotrwały proces według mnie bo ja poczułam ulgę dopiero po kilku dniachPrzynajmniej magnezem mogli by wyciszyc natychmiastowo jak mi założyli szew to mialam.mocne skurcze sali szybko kroplowke i jak reka odjal. Tego leku co daja Tobie nie znam. Pij duzo wody by uzupelnoac plyn owodniowy.
reklama
ashisohi dobrze, ze dbaja o Ciebie to najwazniejsze, musisz zaufac lekarzom, oni wiedza co roba.
Zzzzzz piekne Zuzka rosnie, jednak ryz poogl, co bialko to bialko;-) Tak naprawde mała moze wazyc jeszcze wiecej. Moj syn urodzil sie 1/2 kg ciezszy niz wskazało USG.
Zzzzzz piekne Zuzka rosnie, jednak ryz poogl, co bialko to bialko;-) Tak naprawde mała moze wazyc jeszcze wiecej. Moj syn urodzil sie 1/2 kg ciezszy niz wskazało USG.
Czyli jest ok jak tętno prawidlowe, nie denerwuj sie. Kiedy miałaś robione ostatnie USG?Miałam AFI 2 tyg temu i było 6-7 bodajże o ile dobrze pamiętam, teraz nic mi nie robili żadnego usg chociaż trochę się martwię bo nie czuje ruchów, albo jeden na godzinę ale na usg serca ładnie pracują i pielęgniarki sprawdzają tętno co 2h
Naysan
Fanka BB :)
Kurde, odpływają Ci wody i nie sprawdzili ilości do tej pory? No nic - może czekają, czy uda się powstrzymać skurcze. Co do tokolityków, to ja i tak uważam, że nic by nie szkodziło, jakby dalej stosowali fenotrol albo nifedypinę. Zawsze byłoby więcej opcji, żeby powstrzymać poród. Znajoma z USA miała w ciąży bliźniaczej kilka razy powstrzymywany poród Procardią i za każdym razem wracała do normalnego funkcjonowania, a u nas w ogóle tego leku się nie podaje.Miałam AFI 2 tyg temu i było 6-7 bodajże o ile dobrze pamiętam, teraz nic mi nie robili żadnego usg chociaż trochę się martwię bo nie czuje ruchów, albo jeden na godzinę ale na usg serca ładnie pracują i pielęgniarki sprawdzają tętno co 2h
W piątek jak mnie przyjmowali, tak dziewczynki. Nie, bo leze w szpitalu do którego mam 45km i tutaj już od ponad miesiąca się "lecze" i aktualnie lezeashisohi na kogo czekasz, dziewczynki w brzuszku?
W tym szpitalu pracuje Twoj lekarz prowadzacy?
Tylko te skurcze co 20/30min są bolesne i strach o większe rozwarcie [emoji50] Oby chociaż tydzień dac radęFajnie, ze córeczki, jakie imiona? Szkoda, ze nie ma tu Twojego lekarza, bys sie pewniej czula. Ale najwazniejsze, ze szpital ma sukcesy poloznicze i dobrych lekarzy.
reklama
Zglosilam poloznej bóle, które się nasilaja i czekam na lekarzaMam nadzieje, ze dziewczynki wytrzymaja jeszcze troche w Twoim brzuszku.
Podziel się: