BaskaW
Fanka BB :)
Dziewczyny ja mam miekka szyjke od 13 tc. I wiem jakie mialam uplawy kawalki zielonkawej galarety i raz z nitkami krwi. Pokazywalam to nawet w szpitalu wiec sorki wiem ze to bylo od szyjki. I tyle a ja nie pisalam ze Oczeukajacej odpadl czop tylko opowiadalam o swoim przypadku wiec troche spokojniej. a czop tworzy sie od początku ciazy stad duza ilosc sluzu. A nagle kazdy mnie atakuje ze nakrecam. A każda z Nas powinna juz chyba wiedzieć jaki jest prawidlowy sluz w ciazy. Bialy jak mleczko albo przezroczysty. Zadne zoltawe czy zielonkowate.
@kb.karola90 gdzies w innym wątku pisalas ze w 19 tc mialas taki sluz i odpadl Ci czop...wiec jak to jest? Radzilas tak dziewczynie.Bo pisalas do mnie ze nigdy takiego czegos nie zaobserwowalas.
A poza tym zostaly obalone tu przez chwile klucia w pochwie itp. Czyli tak jakbysmy wszystko wymyślaly.
@kb.karola90 gdzies w innym wątku pisalas ze w 19 tc mialas taki sluz i odpadl Ci czop...wiec jak to jest? Radzilas tak dziewczynie.Bo pisalas do mnie ze nigdy takiego czegos nie zaobserwowalas.
A poza tym zostaly obalone tu przez chwile klucia w pochwie itp. Czyli tak jakbysmy wszystko wymyślaly.
Ostatnia edycja: