reklama
Zzzzzz
Fanka BB :)
Dobra decyzja, tak jak pisze Basia wez wszystko i powiedz im ze boli od kilku dniDziewczyny, postanowione. Jadę za godzinę na Polną do Poznania. Mam kawał drogi, koło 120 km. Jak to technicznie wygląda? IP to jakiś SOR? Można bez skierowania? Wziąć wszystko w razie gdyby mieli mnie zostawić?
Mam powiedzieć, że w noce skurcze, czy zbajerować że przyjeżdżam z bólem? Nie chcę, żeby mnie pogonili.
Daj nam znac co i jak
kasiula8878
Kochana weź wszytsko wszytskie wyniki leki i wyrazie w torbę powiedz wszytsko o bólach skorczach itp i daj znacDziewczyny, postanowione. Jadę za godzinę na Polną do Poznania. Mam kawał drogi, koło 120 km. Jak to technicznie wygląda? IP to jakiś SOR? Można bez skierowania? Wziąć wszystko w razie gdyby mieli mnie zostawić?
Mam powiedzieć, że w noce skurcze, czy zbajerować że przyjeżdżam z bólem? Nie chcę, żeby mnie pogonili.
olamakota
Dziewczyny, postanowione. Jadę za godzinę na Polną do Poznania. Mam kawał drogi, koło 120 km. Jak to technicznie wygląda? IP to jakiś SOR? Można bez skierowania? Wziąć wszystko w razie gdyby mieli mnie zostawić?
Też uważam, że dobrze robisz. Nie będziesz się martwić przez weekend. Możesz wziąć też dotychczasowe wyniki badań np.usg. Trzymam kciuki
Mnie zostawili jak powiedzialam, ze mam skurcze, obserwowali nie przez kilka dni, badali. Podejrzewam, ze zrobia Ci krew, mocz, usg. Ale zabierz ze soba karte ciąży i swierze badanua jak masz.Dziewczyny, postanowione. Jadę za godzinę na Polną do Poznania. Mam kawał drogi, koło 120 km. Jak to technicznie wygląda? IP to jakiś SOR? Można bez skierowania? Wziąć wszystko w razie gdyby mieli mnie zostawić?
Wiewióreczka87
Dziewczyny, a nie pogonią mnIe, że zamiast do swojego szpitala jadę taki kawał? Co mam odpowiedzieć jak będą pytać, czemu nie Głogów?
Oczekujaca123
Bo wolalas tu.... i co ich to obchodzi? ... serio to nie ma rejonizacji. Ja tez wczoraj bylam na IP w innym miescie niz swoje. Nikt nie pytal dlaczego. A pewnie jakby pytali, powiedziałabym, ze mialam bliżejDziewczyny, a nie pogonią mnIe, że zamiast do swojego szpitala jadę taki kawał? Co mam odpowiedzieć jak będą pytać, czemu nie Głogów?
Skąd wiedza skad akurat jedziesz ?
Trzymam kciuki za Ciebie ;*
Wiewióreczka87
Macie rację, dzięki :*
Pewnie dlatego mam uraz, że rok temu wylądowałam z zapaleniem otrzewnej w szpitalu w Suchej Beskidzkiej po kontraście macicy w Krakowie, a jestem z Dolnego Śląska i ile ja się nasłuchałam....lekarzy bardziej "jarało" co u ja u nich robię niż leczenie. A akurat mam tam rodzinę i się zatrzymałam.
Pewnie dlatego mam uraz, że rok temu wylądowałam z zapaleniem otrzewnej w szpitalu w Suchej Beskidzkiej po kontraście macicy w Krakowie, a jestem z Dolnego Śląska i ile ja się nasłuchałam....lekarzy bardziej "jarało" co u ja u nich robię niż leczenie. A akurat mam tam rodzinę i się zatrzymałam.
reklama
BaskaW
@Wiewióreczka87 moze dlatego nie chcą Ci założyć to chyba takie glupie wytyczne.
Załączniki
Podziel się: