reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Mow ze Cie od wczoraj boli. Idz na SOR ginekologiczne. Wez wszystko cala torbe. Oni w ciazy jak slysza bol to zostawiają. Wez tez leki. Powodzenia daj znac.
Jedziesz bez skierowania. Wez karte ciazy i grupe krwi.

reklama
Dziewczyny, postanowione. Jadę za godzinę na Polną do Poznania. Mam kawał drogi, koło 120 km. Jak to technicznie wygląda? IP to jakiś SOR? Można bez skierowania? Wziąć wszystko w razie gdyby mieli mnie zostawić?
Mam powiedzieć, że w noce skurcze, czy zbajerować że przyjeżdżam z bólem? Nie chcę, żeby mnie pogonili.
Dobra decyzja, tak jak pisze Basia wez wszystko i powiedz im ze boli od kilku dni
Daj nam znac co i jak

Dziewczyny, postanowione. Jadę za godzinę na Polną do Poznania. Mam kawał drogi, koło 120 km. Jak to technicznie wygląda? IP to jakiś SOR? Można bez skierowania? Wziąć wszystko w razie gdyby mieli mnie zostawić?
Mam powiedzieć, że w noce skurcze, czy zbajerować że przyjeżdżam z bólem? Nie chcę, żeby mnie pogonili.
Kochana weź wszytsko wszytskie wyniki leki i wyrazie w torbę powiedz wszytsko o bólach skorczach itp i daj znac

Też uważam, że dobrze robisz. Nie będziesz się martwić przez weekend. Możesz wziąć też dotychczasowe wyniki badań np.usg. Trzymam kciuki

Mnie zostawili jak powiedzialam, ze mam skurcze, obserwowali nie przez kilka dni, badali. Podejrzewam, ze zrobia Ci krew, mocz, usg. Ale zabierz ze soba karte ciąży i swierze badanua jak masz.

Dziewczyny, a nie pogonią mnIe, że zamiast do swojego szpitala jadę taki kawał? Co mam odpowiedzieć jak będą pytać, czemu nie Głogów?
Bo wolalas tu.... i co ich to obchodzi? ... serio to nie ma rejonizacji. Ja tez wczoraj bylam na IP w innym miescie niz swoje. Nikt nie pytal dlaczego. A pewnie jakby pytali, powiedziałabym, ze mialam bliżej
Skąd wiedza skad akurat jedziesz ?
Trzymam kciuki za Ciebie ;*

Kochana ja tez bylam 100km od domu w szpitalu mimo ze mam 20km do najblizszego a 45 km do Legnicy. Nikt o to nie pyta.

Macie rację, dzięki :*
Pewnie dlatego mam uraz, że rok temu wylądowałam z zapaleniem otrzewnej w szpitalu w Suchej Beskidzkiej po kontraście macicy w Krakowie, a jestem z Dolnego Śląska i ile ja się nasłuchałam....lekarzy bardziej "jarało" co u ja u nich robię niż leczenie. A akurat mam tam rodzinę i się zatrzymałam.

reklama
@Wiewióreczka87 moze dlatego nie chcą Ci założyć to chyba takie glupie wytyczne.

Załączniki

• Capture+_2018-11-23-20-22-56.png
    Capture+_2018-11-23-20-22-56.png
    73,4 KB · Wyświetleń: 93
Do góry