reklama
Ja jeszcze nie wiem jak to zrobić, jak zagadać ale też chce CC:-)Ja mam na 21 lutego ale ma byc cc wiec szybciej. To nam malo brakuje. I razem odliczamy.
Dziś kłuł mnie brzuch z prawej strony, taka dość mocna kolka. W necie poczytałam, że może go wywoływać ułożenie dziecka, przełożyłam się na drugi bok i ustało. Może często za nasze bóle są odpowiedzialne są maluszki? To byłaby najlepszy powód:-)
To maluszek:-)Ja tez mam czesto taki bol. Bardzo boli jedna strona az sie nie moge przewrocic wspieram brzuch reka i jak sie zmieni pozycje od razu przestaje.
A też napina Ci się brzuch tak mocno, że masz wrażenie, że skóra na brzuchu zaraz pęknie?@Kleo83 ucieszyła mnie Twoja wiadomosc o siusianiu bo tez tak mam! W sensie brzuch boli a jak sie wysiusiam to przestaje wiec laze często.
@BaskaW sa dni kiedy mogę sie połóżyc a sa dni ze nie ma opcji nawet z nogami zgietymi.
Mi macica się napina gdy mam wzdecia wiec się staram lykac ten espumisan easy i magnez mi pomaga bo mam co jakis czas rozwolnienie bo biore naprawde sporo. Raz mialam taki dzień ze się nie zalatwilam.
Dzis znow kłucie w pochwie...
Ja już tym kłuciem się tak bardzo nie stresuje, w szpitalu kłuło i rozpierało i na szczęście nic się złego nie dzialo. Może jest to symptom rozciągania.
BaskaW
Fanka BB :)
Zastanow sie powaznie nad tym cc. Ja jestem po 2 i chetnie bym sie zamienila..brzydko brzuch po cc. Klucia i swedzenia blizny czasami tez w brzuchu. Dluzej sie obkurcza a najwazniejsze ograniczona ilosc cc. Ja teraz mam cienka bardzo blizne musze uwazac minotorowac ja czyli kolejne zmartwienie. Blizna nawet gruba potrafi puscic.
Po porodzie naturalnym miałam problemy, miałam podana oksytocyne, mały mial slabe napiecie miesniowe, był posiniaczony, dobrze że potem prawidłowo się rozwijał. I ja byłam rozerwana, miesiąc nie mogłam usiąść na tyłku, potem problem że zwieraczami. Po tym wszystkim boję się. Jakby ktoś mi obiecał, że dziecko samo wyskoczy podczas porodu to z chęcią:-)Zastanow sie powaznie nad tym cc. Ja jestem po 2 i chetnie bym sie zamienila..brzydko brzuch po cc. Klucia i swedzenia blizny czasami tez w brzuchu. Dluzej sie obkurcza a najwazniejsze ograniczona ilosc cc. Ja teraz mam cienka bardzo blizne musze uwazac minotorowac ja czyli kolejne zmartwienie. Blizna nawet gruba potrafi puscic.
reklama
Paula_12345
Fanka BB :)
A miałaś problemy z szyjka przed tym porodem? Ja bym bardzo chciała uniknąć cc jak się da, po tym lezeniu chcialabym jak najszybciej wrócić do pionuPo porodzie naturalnym miałam problemy, miałam podana oksytocyne, mały mial slabe napiecie miesniowe, był posiniaczony, dobrze że potem prawidłowo się rozwijał. I ja byłam rozerwana, miesiąc nie mogłam usiąść na tyłku, potem problem że zwieraczami. Po tym wszystkim boję się. Jakby ktoś mi obiecał, że dziecko samo wyskoczy podczas porodu to z chęcią:-)
Podziel się: