Może czTe bóle brzucha są niepokojące, ale jak mi lekarz wczoraj powiedział " ciąża boli''
Może tak musi być.Te bóle brzucha są niepokojące, ale jak mi lekarz wczoraj powiedział " ciąża boli''
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może czTe bóle brzucha są niepokojące, ale jak mi lekarz wczoraj powiedział " ciąża boli''
Może tak musi być.Te bóle brzucha są niepokojące, ale jak mi lekarz wczoraj powiedział " ciąża boli''
To ja się czuję jak słoń, 3 tygodnie temu waga wskazywała +9kg:-( teraz mam 26tcMi lekarz powiedzial ze nie moge trzymac siku bo pelen pecherz tez uciska szyjke. Z reszta w szpitalu jak mnie badal to po chwili kazal zrobic siku bo szyjka wychodzila inna. Widzicie to chyba z tym brzuchem to tez zalezy od dnia. Raz lepiej raz gorzej. Mi teraz bardzo urosl brzuch. 26+4 tc. Przytylam ok 4-5 kg od poczatku ciazy. Rosnie tylko brzuch i cycuchy. Macie juz siare? Bo ja nie.
Ja mam tez chyba problemy z zoladkiem. Boli tak ok 2 godz gorna czesc brzucha i jest czula na dotyk. Ale nie am co sie dziwic tyle tabletek lykam.
Ooo to mamy ten sam tydzien. Na kiedy masz termin? Ja przytylam duzo przed ciaza w zalobie nadrobilam wiec startuje z wyzszej polki. A w ciazy zawsze tak z umiarem nabieram.To ja się czuję jak słoń, 3 tygodnie temu waga wskazywała +9kg:-( teraz mam 26tc
Na 26 lutego, a Ty?Ooo to mamy ten sam tydzien. Na kiedy masz termin? Ja przytylam duzo przed ciaza w zalobie nadrobilam wiec startuje z wyzszej polki. A w ciazy zawsze tak z umiarem nabieram.