reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Czesc dziewczyny dolaczam do was. Miesiąc temu moja szyjka miala 35 mm jak wyczytałam z książkiciazy. 20.12 bylo 27 mm i wtedy dowiedzialam się ze jest cos takiego jak problem bo jest zbyt krotka. 3 dni pozniej juz 22mm. Lezalam i po tyg wydluzyla się do 23. Nie wiem co dalej. Jutro mam kontrolę moze sie wiecen dowiem. Zazgwalam w miedzy czasie antybiotym i nystatyne. Tak to biore tylko mavnez witaminy i probiothki. Czasem twardnieje mi brzuch. Nawet nie wiedziałam ze to skurcze. Dopiero przeczytałam w necie. Sorki za haos. Pisze z komorki. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Ja mam na 10 maja :-)

Naciśnij na mój suwak i przekieruje Cię na stronę gdzie się robi suwaki. Potem będziesz musiała skopiować i wkleić w swój profil. Tylko nie wiem czy zrobisz to z telefonu

Oooo, miło :-)

Córkę rodziłam w Mikołowie, mój gin tam pracuje. Jak wszystko będzie ok i dotrwam do terminu to tez tam. Ale gdyby coś miało się dziać wcześniej (tfu tfu) to tylko CSK na Ligocie. A Ty?

Mój lekarz pracuje u bonifratrow i planowalam tam. Sama teraz nie wiem bo naczytalam sie duzo zlych rzeczy o aferach w tym szpitalu :( czy ty masz szew albo pessar. Gdybym miala miec zalozony to pewnie u bonifratrow i teraz się boję :-(

reklama
Mam mieć zakładany pessar ale cały czas wychodzi coś ze nie mogę. Albo bakteria albo grzybica albo nierozpuszczona luteina. Ale jak coś to gin będzie mi zakładał w gabinecie. Pessar nie musi być w szpitalu. Mam nadzieje ze 14 na wizycie wreszcie mi założy.

Też słyszałam o tym szpitalu nienajlepsze opinie...

Do góry