Kochana a ty miałaś tylko na magnez iść!?! Dobrze pamiętam!?! I co teraz będzie!?Jestem w szpitalu, szyjka w badaniu ręcznym praktycznie zgładzono a w usg okazuje się że 31 rozwarcie dalej na opuszek. Moja szyjka jest jakaś nienormalna.
reklama
Lovi23
Fanka BB :)
A który to tydzień?Jestem w szpitalu, szyjka w badaniu ręcznym praktycznie zgładzono a w usg okazuje się że 31 rozwarcie dalej na opuszek. Moja szyjka jest jakaś nienormalna.
Lovi23
Więc szyjka zgladzona i rozwarcie na opuszek? Czy ma 3 cm ?Tak lekarz, który mnie badał to był zdziwiony, że tu trafiłam bo 3cm to jest ok. A ja myślę, że mój gin się wystraszył bo mnie zbadał ale nie mierzył szyjki na usg a się okazuje że ona taka jest dziwaczna. 29 tc
O kurde to ja nic z tego nie czaje!!!W badaniu ginekologiczny wydaje się ze już jest mega krótka ale w usg wychodzi ze ma 3 cm. Po prostu chyba tak ma ze w czesci pochwoeej jest krótka ale tak ogólnie to ok.
___Asia...
Tak moze byc, ze w badaniu ręcznym wydaje sie krótka, a w usg długa (lub odwrotnie), dlatego zawsze trzeba zmierzyć usg...
Ja tez mam jednego lekarza prywatnie w Wawie, a drugiego z lux med na miejscu.
___Asia...
Ja akurat dziekuje Bogu, zd znow leze jak jest paskudna pogoda. Wyobraz sobie leżakować z brzuchem przy 30st i pełnym letnim słońcu to dopiero deprecha, ze nie mozna korzystać z pogody!Chyba to jesień do tego wszystkiego
reklama
No widzisz a do mnie właśnie dzwonili i zmienili mi wizytę z nadyepnego piątku na czwartek i nie wiem co robić bo wizyty będą dzień po dniu...Tak moze byc, ze w badaniu ręcznym wydaje sie krótka, a w usg długa (lub odwrotnie), dlatego zawsze trzeba zmierzyć usg...
Podziel się: