W Warszawie!?! Posłuchaj a jaki jest koszt poloznej!?!Tak [emoji4]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
kasia2309
Fanka BB :)
Ja akurat na Śląsku. U nas to koszt 1000złW Warszawie!?! Posłuchaj a jaki jest koszt poloznej!?!
Evelina87r
Kurcze nawet nie wiedzialam ze jest taka mozliwosc. Ja tam bylam zadowolona z opieki szpitalnej. Wiem ze w moim szpitalu (śląsk) mozna oplacic sobie prywatną sale ale zeby polozna to pierwsze slyszeJa akurat na Śląsku. U nas to koszt 1000zł
lienka
tak, 2000 pln :/A chciałaś prywatną położna?!?
lienka
zajmij się tym jużDokładnie tak to się liczy [emoji4]
Ani nie mów, że to taki problem [emoji33] ja mam co prawda termin na 20.01 ale teraz to się zmartwiłam...
lienka
tak, prywatna jest dla Ciebie tylko. 2000 pln. Warszawa. Ja dzięki takiej polożnej urodziłam syna zdrowego, trzymali mnie w 2 fazie porodu parłam 1,5 h byl duzy 4300 nie mieściła się głowa, położna poszła i naciskała że nue dam rady i ze to juz ponad 2h zrobili cc...Ejjjjj dziewczyny ja chyba jakaś głupia jestem!!! Wy mówicie o prywatnych położonych czy jak!?!
___Asia...
Ja tez miałam prywatna polozna przy pierwszym i nie żałuje ani złotówki,
Choc jak pisze Lienka w Stolycy to koszt koszmarny. Poki mam z czego, to zaplace za bezpieczeństwo, komfort, zmniejszenie i skrócenie bólu. Choc oczywiście zdrowe dziecko przy zwykłym porodzie mozna urodzić bez położnej osobistej. Moja pierworodna była w zielonych wodach i wyszła z wrodzonym zapaleniem płuc. Jakby nie przyspieszyła porodu, mogłoby to skończyć sie dramatycznie:.. No i dzieki jej masażom i wsparciu cały czas rodzilam bez znieczulenia, ale i bez traumy.
Mam termin na styczeń, a umawiałam ja pod koniec sierpnia.
Choc jak pisze Lienka w Stolycy to koszt koszmarny. Poki mam z czego, to zaplace za bezpieczeństwo, komfort, zmniejszenie i skrócenie bólu. Choc oczywiście zdrowe dziecko przy zwykłym porodzie mozna urodzić bez położnej osobistej. Moja pierworodna była w zielonych wodach i wyszła z wrodzonym zapaleniem płuc. Jakby nie przyspieszyła porodu, mogłoby to skończyć sie dramatycznie:.. No i dzieki jej masażom i wsparciu cały czas rodzilam bez znieczulenia, ale i bez traumy.
kasia2309
Właśnie tak się zbieram i zbieram w sobie, ale teraz poczułam się zmotywowana [emoji6]zajmij się tym już
ketsurui
Jakbym czytała o swoim porodzie. U mnie z młodszym było dokładnie jak u Ciebie i tylko dzięki opłaconej położnej synek jest z nami.. U mnie koszt położnej 10 lat temu to było 600zł. Teraz pewnie też koło 1000.Ja tez miałam prywatna polozna przy pierwszym i nie żałuje ani złotówki,
reklama
Podziel się: