reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Ja nie mam szwu ani krążka i leżę cały czas tylko Wc i siadam do jedzenia. Jak prowadziłam oszczędny tryb życia to szyjka się skrocila o 1cm więc teraz się boję. Ale jak mam nadzieję dotrwać do 34tc w takim stanie jak teraz to powoli planuję się zacząć ruszać.

Ja nie mam szwu ani krążka i leżę cały czas tylko Wc i siadam do jedzenia. Jak prowadziłam oszczędny tryb życia to szyjka się skrocila o 1cm więc teraz się boję. Ale jak mam nadzieję dotrwać do 34tc w takim stanie jak teraz to powoli planuję się zacząć ruszać.
Który teraz tydzień u Ciebie??

Dziewczyny z Warszawy, gdzie planujecie rodzić?? Ja szykuję się na Żwirki i Wigury, a jak się nie uda to w Orłowskim na Czerniakowskiej
Ja rodze na Żelaznej. Pierwszy porod tam tez miałam.
Ja na Madalinskiego planuje... Albo Włoska...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
ja Żelazna...jeszcze teraz jak leze na patologii to się upewniłam :) jestem b zadowolona. Super położne, lekarze też.

To tak jak ja teraz...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Fajnie że temat wypłynął ja właśnie się dosyć ostro zastanawiałam gdzie najlepiej rodzić w Warszawie. Dodam że będę jak coś jechać z Błonia więc kawałek drogi jest. Ostatnio na wizycie na Karowej Pani Dr. Powiedziała że nie każdy szpital niestety chce przyjmować kobiety z cukrzycą ciążową i trzeba dobrze się rozeznać. A co myślicie o Karowej?

ja Żelazna...jeszcze teraz jak leze na patologii to się upewniłam :) jestem b zadowolona. Super położne, lekarze też.
Leżysz na 3 czy 2 pietrze? Ja w 2014 przetestowalam i patologie ciąży i intensywna terapie (niestety) i faktycznie standardy maja rewelacyjne. Położne i przytula i pomogą i pociesza, a jedzenie tez niezłe.
Długo bedziesz jeszcze na oddziale?

reklama
Fajnie że temat wypłynął ja właśnie się dosyć ostro zastanawiałam gdzie najlepiej rodzić w Warszawie. Dodam że będę jak coś jechać z Błonia więc kawałek drogi jest. Ostatnio na wizycie na Karowej Pani Dr. Powiedziała że nie każdy szpital niestety chce przyjmować kobiety z cukrzycą ciążową i trzeba dobrze się rozeznać. A co myślicie o Karowej?

Znam kilka historii i każda mrożąca krew w żyłach :( nie odważyłabym sie tam.
Zdrowe dziecko mozna wszędzie rodzic, gorzej jak sa jakies problemy.
To my prawie „sąsiadki”, ja z Grodziska :)

Do góry