To może spróbuj z nakładkami na sutki?Hej, mam wklęsłe sutki. Dziś udało się jeden raz małemu ssać ale pogryzł mnie okropnie; szczerze mam dość muszę jakos ta laktację rozbudzić i ściągać będę laktatorem. Mlody tez się meczy ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kathleen006
Fanka BB :)
Kathleen jak tam maluch? Jak laktacja?
Hej kochane przepraszam ze nie pisze ale ten maluch jest mega absorbujący. Wyobraźcie sobie ze jak zaśnie to spi jak kamień co jest super ale z drugiej strony jak się obudzi to jest mega głośny wpada w histerie nie da się go uspokoić i do tego dochodzi próba nauczenia go ssania oraz ta laktacja; pare milimetrów dziś uzbierałam. Najgorsze jest to ze tu każdy mówi co innego ale dziś się wkurzyłam i robię po swojemu ...
Kathleen006
Dziewczyny, zdarzały wam się takie dni ze dzieciaczek znacząco mniej się ruszał? Normalnie mój mały jest bardzo aktywny w zasadzie od samego początku odkąd go czuje, a od wczoraj wieczorem sporadycznie tylko kopnie 1-3 razy na 2-3h. Mam się martwić czy to normalne?
Zdarza się tez miałam.
Kathleen006
Kathleen cierpliwosci i wytrwalosci. Nie u wszystkich kobiet karmienie piersia to sielanka. Jesli jest taka możliwość to sprobuj 2 piersi jednocześnie. Probuj tez.małego przestawiać. Oboje sie musicie nauczyc. Trzymam kciuki i główka do gory. Kto jak nie Ty? [emoji9]
Kupiłam laktator na dwie piersi, ale stosowałam narazie pojedynczo z uwagi na te mini ilości bo przelewając nie zostanie nic.
Kathleen006
To może nie ma dramatu skoro tylko zastrzyk dostałaś. Pewnie skurcze nie są jakies wielkie no i szyjka jest ok. Poobserwuja cie i w razie czego zawsze mogą podać cos mocniejszego.
Ja mam codziennie skurcze, które pisza się na Ktg, takie nawet do 80 % czasem. Dostaje nospe, scopolan i luteinę. Mówią, ze jak zaczną się mocne skurcze to wtedy mnie podepna pod pompę, a takie jak mam to fizjologia.
Mam nadzieje, ze wiedza co robią...
U mnie mówili ze na ktg skurcze to jedno a odczucia ich mocy to drugie i by zgłaszać rozbieżności np jesli 25 jest mocniejsze niż 50
Kathleen006
To może spróbuj z nakładkami na sutki?
Laktacyjna zabroniła co uważam po 2 dniach słuchania doradców za głupotę. Nakładki jutro wchodzą w ruch
Kathleen006
Kochane ciocie witam się z opóźnieniem. Urodziłem się 31 maja/ licze na przedłużone urodziny tak to dobie wymyśliłem
Co by nie męczyć mamy w 36,6 się urodziłem miałem 51cm oraz 3000g
Na wszystkich robi furorę moja fryzura czarna bujna jak od stylisty - No tak z stylem trzeba die urodzić
Generalnie albo śpię jak kamień albo testuje swoje struny głosowe na maxa oraz wytrzymałość nerwowa mamy.
Ciocie pamiętajcie wierzcie w swoje dzieciaczki jak mama we mnie nawet lekarze na oddziale porodowym mówili mamie ze to nie możliwe ze w ciąże zaszła ze mną bo z Tymi problemami i dolegliwościami się nie zachodzi, a oto i jestem resztę historii mamy znacie!
Postaram się by mama miała więcej czasu dla Was!
A teraz buziaki przesyłamy bo za 40 min będziemy próbować jesc
Jouliettka
Jest cudowny![emoji8][emoji7]
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Kathleen006
Jest cudowny![emoji8][emoji7]
Jak spi
reklama
A u mnie znowu w poprzedniej ciąży pamiętam że przy płaskich sutkach doradziła to koleżance z sali doradca laktacyjny. Ale co osoba to pewnie jakaś złota rada wiec najlepiej rzeczywiście zrobisz jak będziesz postępować tak jak Ty uważasz za słuszne.Laktacyjna zabroniła co uważam po 2 dniach słuchania doradców za głupotę. Nakładki jutro wchodzą w ruch
Mały jest przesłodki i rzeczywiście fryzurę ma bombową
Podziel się: