To może spróbuj z nakładkami na sutki?Hej, mam wklęsłe sutki. Dziś udało się jeden raz małemu ssać ale pogryzł mnie okropnie; szczerze mam dość muszę jakos ta laktację rozbudzić i ściągać będę laktatorem. Mlody tez się meczy ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kathleen006
Fanka BB :)
Kathleen jak tam maluch? Jak laktacja?
![]()
![]()
Hej kochane przepraszam ze nie pisze ale ten maluch jest mega absorbujący. Wyobraźcie sobie ze jak zaśnie to spi jak kamień co jest super ale z drugiej strony jak się obudzi to jest mega głośny wpada w histerie nie da się go uspokoić i do tego dochodzi próba nauczenia go ssania oraz ta laktacja; pare milimetrów dziś uzbierałam. Najgorsze jest to ze tu każdy mówi co innego ale dziś się wkurzyłam i robię po swojemu ...
Kathleen006
Dziewczyny, zdarzały wam się takie dni ze dzieciaczek znacząco mniej się ruszał? Normalnie mój mały jest bardzo aktywny w zasadzie od samego początku odkąd go czuje, a od wczoraj wieczorem sporadycznie tylko kopnie 1-3 razy na 2-3h. Mam się martwić czy to normalne?
Zdarza się tez miałam.
Kathleen006
Kathleen cierpliwosci i wytrwalosci. Nie u wszystkich kobiet karmienie piersia to sielanka. Jesli jest taka możliwość to sprobuj 2 piersi jednocześnie. Probuj tez.małego przestawiać. Oboje sie musicie nauczyc. Trzymam kciuki i główka do gory. Kto jak nie Ty? [emoji9]
![]()
![]()
Kupiłam laktator na dwie piersi, ale stosowałam narazie pojedynczo z uwagi na te mini ilości bo przelewając nie zostanie nic.
Kathleen006
To może nie ma dramatu skoro tylko zastrzyk dostałaś. Pewnie skurcze nie są jakies wielkie no i szyjka jest ok. Poobserwuja cie i w razie czego zawsze mogą podać cos mocniejszego.
Ja mam codziennie skurcze, które pisza się na Ktg, takie nawet do 80 % czasem. Dostaje nospe, scopolan i luteinę. Mówią, ze jak zaczną się mocne skurcze to wtedy mnie podepna pod pompę, a takie jak mam to fizjologia.
Mam nadzieje, ze wiedza co robią...
U mnie mówili ze na ktg skurcze to jedno a odczucia ich mocy to drugie i by zgłaszać rozbieżności np jesli 25 jest mocniejsze niż 50
Kathleen006
To może spróbuj z nakładkami na sutki?
Laktacyjna zabroniła co uważam po 2 dniach słuchania doradców za głupotę. Nakładki jutro wchodzą w ruch
Kathleen006
![1496437773-aaaaaa.jpeg](https://www.babyboom.pl/forum/mobileUploads/data/2017-06/1496437773-aaaaaa.jpeg)
Kochane ciocie witam się z opóźnieniem. Urodziłem się 31 maja/ licze na przedłużone urodziny tak to dobie wymyśliłem
Co by nie męczyć mamy w 36,6 się urodziłem miałem 51cm oraz 3000g
Na wszystkich robi furorę moja fryzura czarna bujna jak od stylisty - No tak z stylem trzeba die urodzić
Generalnie albo śpię jak kamień albo testuje swoje struny głosowe na maxa oraz wytrzymałość nerwowa mamy.
Ciocie pamiętajcie wierzcie w swoje dzieciaczki jak mama we mnie
Postaram się by mama miała więcej czasu dla Was!
A teraz buziaki przesyłamy bo za 40 min będziemy próbować jesc
Jouliettka
Jest cudowny![emoji8][emoji7]
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Kathleen006
Jest cudowny![emoji8][emoji7]
Jak spi
reklama
A u mnie znowu w poprzedniej ciąży pamiętam że przy płaskich sutkach doradziła to koleżance z sali doradca laktacyjny. Ale co osoba to pewnie jakaś złota rada wiec najlepiej rzeczywiście zrobisz jak będziesz postępować tak jak Ty uważasz za słuszne.Laktacyjna zabroniła co uważam po 2 dniach słuchania doradców za głupotę. Nakładki jutro wchodzą w ruch
Mały jest przesłodki i rzeczywiście fryzurę ma bombową
Podziel się: