reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Z tego co u mnie lekarze mówią to Sterydy działaja 48h po podaniu przez 7 dni.

Niestety to dżungla trzeba walczyc o swoje i dopytywać się.

U mnie jeszcze jeden tydzień i zdejmują mi pessar. Ciekawe jak to się wszystko dalej potoczy ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kathleen, to może być tak, ze za tydzień po prostu zaczniesz rodzic:) super, ze to już koniec:) ciężko ueierzyc, ze jednak ci się udało tak daleko dojechać z tymi infekcjami:)
Sama tez nie wierze w to, ze ja tak długo wytrwałam z ta moja dziurą w macicy...
Jeszcze trochę tylko i będzie po wszystkim :)

Dziewczyny (AgaBabajaga, Kathleen006) jestescie MEGA WIELKIE. W prywatnej przychodni w sob.z mojeho badania krwi z 11.05 zrobili test potwierdzenia, bo dziwny wynik wyszedl. Na test potwierdzenia mam czekac do 10dni.
I co mialam lezec w tym tyg.to codziennie bede jezdzic autem. Super po prostu

Kathleen. No to szok. A wiesz ile dzidzia waży?

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro mam mieć usg zrobione, w następnym tygodniu zdejmowany pessar i jak nie pójdzie to test okscytacyjny na wywołanie. Ostatnie dni w dwupaku ...

Wprawdzie miesiąc wcześniej ale ze względu na cholestaze nie chcą dłużej czekać żeby się nic nie wydarzyło

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No to nieźle. Widocznie tak bedzie lepiej. A pamiętam, że pisałaś chcesz dotrwac do 36 tc nie dłużej

xnw4krnt83prf1c3.png

Kathleen czyli poród naturalny, nie cesarka?

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Twierdzą ze powinno pójść u mnie szybko; określa rodzaj porodu po zdjęciu pessara stanie szyjki i ułożeniu małego. Czy naturalnie czy cesarka no nic co ma być to będzie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry