Justyna33.84
Fanka BB :)
@marcysia_mati a u ciebie jak w szpitalu. Dzisiaj pewnie ostatnia dawka sterydow i jutro by cie wypisywali?
A u ciebie Aga jeszcze dwa tygodnie i tez sie pobyt szykuje. Kurcze ja to tez bym chciala miec tak zaplanowane ze jest podany dzien i ide do szpitala a tak jak mi sie zdarzalo to z marszu: wizyta i idzie pani na oddział...
Justyna każda z nas jakos inaczej przechodzi ten okres. Ja nie mam zadyszek ale za to zgaga okropna. I przez to ze mi tak ciepło to czasem poce sie jak robotnik na budowie w upale..
U mnie w srode wizyta.. Juz zaczynam miec stracha...
A jutro musze skoczyc na badania i przy okazji zahacze rossmanna bo mam odebrac zamówienie. Jeszcze zdazylam cos kupic w promocji bo podobno im kosmetykow teraz brakuje
Nina rozumiem Ciebie doskonale,ale wierze, że będzie wszystko ok! Koniecznie daj znać po wizycie. Ja dopiero mam usg 10/05/17. 05/05/17 muszę zrobić badanie krwi m.in. na HIV do szpitala, a na wizycie 19/05/17 ma mi zrobić posiew i się zastanawiam czy zdażę to zrobić. Orientujesz się ile na wynik się czeka bo tj.konieczne badanie do szpitala. Mam nadzieje, że ze wszystkim zdąże.