Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Kochana bardzo Ci wspolczuje z powodu dziadka, to musi byc straszne przeżycie. Nawet nie bede pisała trzymaj sie czy cos, bo każdy swoja zalobe musi przeżyć...naposze tylko, ze bardzo mi przykro :'(
Ja jestem troche nawiedzona, ale pisałam Ci kiedys o mojej babci. I u Ciebie będzie identycznie , Twój Maly będzie wyjątkowy, bo przyszedł zastąpić kogoś wyjątkowego. T
Natomiast co do tego czy sie moglas jakos do tego przyczynić, to nawet tak nie mysl. Jeśli to byl faktycznie czop, to po prostu sie stalo, a Twój stres czy cokolwiek innego nie ma na to wpływu. Nie poszłaś sobie poskakać na trampolinie... Leżysz cale dnie ze wstawaniem w ściśle określonych okolicznościach, nie dajmy sie zwariowac, bo na prawde od tego myślenia i bycia zapobiegawczym, to w psychiatryku wylądujemy. Prace totalnie olej, nie ta, to inna serio. Masz teraz ważniejsze rzeczy na głowie. Ja wiem, ze to boli, bo sama przezywam to samo, ale na fałsz, oblude i ludzka malosc niewiele poradzimy. Pomysl ile juz przeszłaś i sie nie poddalas, taka mala rzecz ma Cie teraz wyprowadac z równowagi? Niech sie cmokna w d...pe, najwidoczniej nie zasługują na Ciebie. Porozmawiaj szczerze z lekarzem,moze spróbuj załatwić sobie konsultacje z psychaitra, za duzo masz na głowie, moze cos Ci przepisze, żeby pomoc...
A jeśli chodzi o pokore, to macie dziewczyny racje. Taka trudna ciąża i współtowarzyszące problemy zmieniaja perspektywę totalnie. Ile to ja mialam planów, ile założęn. Teraz niewiele planuje, niech się dzieje, co ma byc, jak widac na niewiele rzeczy mamy wplyw.
@AgaBabajaga byłaś wczoraj u lekarza, po co Ci dzis kolejna wycieczka? I to jeszcze na IP, gdzie pełno zarazkow, gdzie znowu nafaszerują Cie lekami i nic poza tym konstruktywnego Ci nie powiedzą. Zaparz sobie wiaderko melusy, wez prysznic, zrób cis dla siebie, nie wiem maseczka, peelin, oderwiesz sie troche. Włącz jakas komedie i spróbuj sie zrelaksować i dopiero wtedy oceniaj sytuacje. Sama wiesz, jak nerwy działają na człowieka. Ja sie zmagam od kilku lat z lekiem uogólnionym, mogłabym juz książki pisać o terapiach, lekach itp. W ciąży odstawiłam leki sama z siebie i nie życzę nikomu, nawet najgorszemu wrogowi takich przeżyć. Przeczytaj książkę "Potega podświadomości", ja nie cierpię takich poradniczkow i farmazonów, ale w tej książce cis mnie przekonało. Przede wszystkim przekonałam sie jak ogromny wplyw na nasze życie ma nasze myślenie...