reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Agulaa1
Nie za wiele na raz. Ja tez jak sie od rana lepiej czuje to chcialabym lazic i specjalnie sovie wmawiam ze musze siusiu albk cos przynieść, ale jak za duzo rozruszam brzuch to boli mnie niestety

reklama
Ja to jedyne wyjścia z domu to mam do lekarza. I po powrocie zawsze mam jazdę z brzuchem, boli i twardnieje. Jednak jak leze to jest najlepiej...za tydzień mam iść na Badanie glukozy i conajmniej dwie godziny trzeba będzie siedzieć w poczekalni na krześle. Już teraz sie boje bo nie wiem jak dam radę.

Ja to jedyne wyjścia z domu to mam do lekarza. I po powrocie zawsze mam jazdę z brzuchem, boli i twardnieje. Jednak jak leze to jest najlepiej...za tydzień mam iść na Badanie glukozy i conajmniej dwie godziny trzeba będzie siedzieć w poczekalni na krześle. Już teraz sie boje bo nie wiem jak dam radę.

Na badaniu powiedz, ze jesteś lezaca, to Ci udostepnia kozetkę na pewno. Ja akurat podczas glukozy nie musiałam leżeć, ale była na pobraniu akurat lezaca dziewczyna i jak poprosiła, ze musi leżeć, to nie bylo problemu.

@marcysia_mati ja leze grzecznie i plackiem raczej, bo jestem wlasnie panikara straszna ;)

AgaBabajaga
Ja właśnie nie zrobiłam glukozy ze wzgledu na podroz i konieczność odczekania godziny. W pierwszej ciazy mialam cukier ok, teraz poprostu ryzykuje i mam nadzieje ze rowniez jest ok

No ja chciałabym zrobic, i tak muszę iść tam zrobic morfologię i TSH bo co miesiąc robię. Poproszę może faktycznie żeby pozwolili mi się gdzieś położyć albo do samochodu wyjdę i fotel rozłożę :)

reklama
Do góry