hajmal
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po zdjęciu w 36 i 4 urodziłam w ciągu doby.Mi powiedzieli 36tc-37tc jak pessar zdejmą ... i nawet do pracy będę mogła pójść jakbym chciała szybciej urodzić
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hajmal ja tez jestem spod RzeszowaMieszkam mniej wiecej w polowie drogi miedzy Rzeszowem a Tarnobrzegiem. Poprosze o namiary przynajmniej bede miala kogos sprawdzonego do kogo moge isc.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha to tak jak mi się marzy 26/28/30 tc a tu dopiero 22/23tc niech ten czas szybciej płynie Wam tez się tak dłuży? Ja to już śpię na maxa ile się da
Strasznie, weekendy to jakos szybciej, bo maz jest w domu, ale w tyg, to po prostu mam ochotę wstać i wyjsc.
Najgorsze jest, ze od 30 tc mam problemy ze spaniem, ciężko mi zasnąć, sen taki przerywany, ciężej sie ułożyć, bo brzuch spory, no i duszności mam, bo brzuch juz wyżej. Dobrze, ze tak mało przytylam, bo pewnie byłoby jeszcze ciezej.. Choc z drugiej str sie martwię, bo jal ja mniej przybieram, to moze Młody tez. No ale odkąd leze, to mam taki slaby apetyt...
Ja po zdjęciu w 36 i 4 urodziłam w ciągu doby.
Hajmal ja tez jestem spod Rzeszowa
Mieszkam mniej wiecej w polowie drogi miedzy Rzeszowem a Tarnobrzegiem. Poprosze o namiary przynajmniej bede miala kogos sprawdzonego do kogo moge isc.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba lepiej żebyś nie zdawała tego pytania pierwszy poród trwał 2 faza 35 min a drugi caly 16 godz zaś 2 faza 5 godzin i to ok 18 dałam za wygraną i poprosiłam o znieczulenie. Niby jeszcze mój organizm nie był jeszcze gotowy i tylko ściągnięcie szwu spowodowało skurcze.No to ekspresowo a czy to prawda ze poród lżejszy i szybszy jest przy krótszej szyjce?
nie chce nic mówić, ale tez Cie to czeka
Wiem ale i tak marze i nie mogę się doczekać 30tc narazie 3 razy w nocy do toalety wstaje, mąż chrapał (ale z łóżka wyeksmitowany ), młody w brzuchu szaleje, także do kompletu tego jeszcze mi brakuje ale i tak odliczam tygodnie ...mówisz korzystać z spania póki się da