hajmal
Fanka BB :)
Witajcie, podczytuje Was ostanio bo najpewniej czeka mnie podobny los do waszegp. Mam pare pytań ale najpierw cos o sobie napisze. Prawie 8 lat temu urodzilam synka przez cc mialam gestoze. Po prawie 7 latach zaczelismy sie starac o drugie dziecko. Ciaza byla od poczatku bezproblemowa, lekarz troche rutynowo do niej podszedl w kazdym razie niespodziewanie w 16 tygodniu zaczal mnie bolec brzuch na ip lekarz stwierdzil ze pecherz wystaje. Po godzinie odeszly wody i urodzilam synka.
3 miesiace potym wg zalecen lekarza moglismy sie znow starac. Zaszlam w ciaze ktora poronilam w 9 tygodniu. Dzieciatko przestalo sie rozwijac. Teraz znów jestem w ciazy pod opieka innego juz lekarza ktory jeszcze nie podjal decyzji co ze mna zrobic. Jutro mam wizyte moze sie czegos dowiem.
Jak diagnozowali u Was niewydolnosc szyjki macicy?
Czy ktoras z Was miala zakladany szew w 12 tygodniu zaraz po prenatalnych -zapobiegawczo ?
Jak zyc z tym szwem ? Czy trzeba caly czas lezec? Jak diagnozujecie stan szyjki czy jest ok?
Wiem ze dziewczyny na forum to zrodlo wiedzy wieksze niz nie jedna polozna a czasem i lekarz, dlatego proszę o odpowiedzi.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
3 miesiace potym wg zalecen lekarza moglismy sie znow starac. Zaszlam w ciaze ktora poronilam w 9 tygodniu. Dzieciatko przestalo sie rozwijac. Teraz znów jestem w ciazy pod opieka innego juz lekarza ktory jeszcze nie podjal decyzji co ze mna zrobic. Jutro mam wizyte moze sie czegos dowiem.
Jak diagnozowali u Was niewydolnosc szyjki macicy?
Czy ktoras z Was miala zakladany szew w 12 tygodniu zaraz po prenatalnych -zapobiegawczo ?
Jak zyc z tym szwem ? Czy trzeba caly czas lezec? Jak diagnozujecie stan szyjki czy jest ok?
Wiem ze dziewczyny na forum to zrodlo wiedzy wieksze niz nie jedna polozna a czasem i lekarz, dlatego proszę o odpowiedzi.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom