reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ania super wiadomość :) No to dołączasz do nas leżących w domu :)? a tak z ciekawości nie chcieli Ci szwu zakładać?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powiedzieli, że na szew jest już za późno. A jutro na wizycie dowiem się czy w domku też będę musiała leżeć.

3jgxkw7ipdb6m36j.png

reklama
Ania,kolezanka,z ktora w pazdzierniku lezalam na sali i miala superzagrozona ciaze blizniacza, po wielu "przygodach" i ratowaniu tej ciazy i dzieci,po ryzyku,ze rozpadnie sie juz w 26 tyg. (kiedys pisalam o jej przypadku), po skomplikowanym zabiegu i wielu akcjach ze skurczami, wlasnie swoja ciaze donosila i ma za kilka dni miec wywolany porod,jesli nie zacznie rodzic sama. Takze uszy do gory. Dasz rade. Zobaczysz :)

Hmm... Jak mnie przyjmowali do szpitala prawie dwa tygodnie temu to szyjka miała mieć 15mm, a na ostatnim badaniu 37mm (i w ten wynik wierzę).

3jgxkw7ipdb6m36j.png

Skąd ja to znam jeden lekarz mówi 29mm, idę na konsultacje do drugiego mówi 41mm cztery godziny później trzeci lekarz mówi 22mm

Tylko optymistyczne warianty przyjmujemy do wiadomości i w nie wierzymy :))

Ania,kolezanka,z ktora w pazdzierniku lezalam na sali i miala superzagrozona ciaze blizniacza, po wielu "przygodach" i ratowaniu tej ciazy i dzieci,po ryzyku,ze rozpadnie sie juz w 26 tyg. (kiedys pisalam o jej przypadku), po skomplikowanym zabiegu i wielu akcjach ze skurczami, wlasnie swoja ciaze donosila i ma za kilka dni miec wywolany porod,jesli nie zacznie rodzic sama. Takze uszy do gory. Dasz rade. Zobaczysz :)

Ania jest dla nas nadzieja!! Nie ma rzeczy niemożliwych donosimy nasze maluchy, tylko cierpliwości i spokoju nam potrzeba ;) i wytrwałości.

Oj tak cierpliwość się przyda :) po trzech tygodniach w łóżku już mam dość, a tu się rysuje perspektywa jeszcze trzech miesięcy ;) ale dam radę, nie poddam się!

3jgxkw7ipdb6m36j.png

reklama
Hej. :) w domu mniej czasu na wchodzenie tu na forum mimo leżenia. Leżę prawie cały czas, wstaje do toalety, na prysznic i jedzenie...ewentualnie by coś sobie przynieść. Jak mąż jest w domu to mała krąży po domu, a jak idzie do pracy to mała idzie do teściów.
Powiem wam że mimo 3,5 tyg nie widzenia córki wyczuwa że ja to ja bo bardzo dużo czasu spędza przy mnie :) to też dodaje powera.
W pon wizyta u gin. Zmieniłam lekarza po tej całej akcji. Nie wiem czy dobrze... Ajj.... No ale zobaczymy co powie.

Do góry