Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
A mi się mój brzuch nie podoba. Na stoperze coraz mniejsze odległości. Wzięłam prysznic, zrobiłam włosy i pazurki. Teraz czekam co bedzie po nospie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Barnek super. Oby tak dalej.[emoji1]No i ja po wizycie, dobre wieści, szyjka bez zmian. Wiec dalej do pracy mam chodzić. Średnio mi sie to widzi. No nic. Odpoczywam teraz i oby na kolejnej wizycie było ok.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej Wam. Długo sie nie odzywałam.
Malutki już jest ze mną, dostałam silnych skurczy o północy w 40t6d , 2 dni przed pójściem do szpitala. o 3 rozwarcie 1 cm i skurcze co 5 min, o 9 skurcze co 3 min i rozwarcie 2 cm.... o 16 rozwarcie na 3 cm a skurcze co 2-3 min . Płakałam z bólu i prosiłam o cesarke, myślałam że nie przeżyję. Lekarz zbadał mnie i stwierdził że tak wolno postępuje rozwarcie bo Mały nie wstawił się głowką w kanał i przebili mi pęcherz płodowy, odeszły wody zielone. Potem męczyłam się jeszcze 5 godz...
po porodzie wstałam do łazienki i potem już tylko zbierali mnie z podłogi, bo straciłam przytommnosc
Leżeliśmy w szpitalu 9 dni, bo przez zielone wody Mały dostał infekcji i dostawał antybiotyk.
To moja historia.Nigdy więcej nie chcę rodzić naturalnie.
Najważniejsze że już w domu, cali i zddrowi