Katierinka
Fanka BB :)
Cześć dziewuszki!
A czy odczuwacie czasami takie kłucie w dole brzuszka? Bo po bokach i w pachwinach to więzadła a w dole brzucha i pępku? Czy to się macica w ten sposób rozciąga? Mój gin twierdzi, że to nic złego ale zapomniałam zapytać skąd to uczucie. A jeśli chodzi o ból jak na @ to gin właśnie też mnie uwrażliwiał na to. Jeżeli nie przechodzi po nospie to żeby się z nim skontaktować.
Mam znowu problem, bo sobie kupiłam profilaktycznie immunoglobulinę do podania w 30 tc i w przychodni odmówili podania zastrzyku bo tego nie znają. Polska to naprawdę dziwny kraj jest hehehe.
Co Ty gadasz? Nie do wiary, niby zyje w tym kraju tyle lat,ale niektore rzeczy jeszcze mnie przyprawiaja o opad szczeki a mialas skierowanie od gin? Mi ostatecznie robino ten zastrzyk w szpitalu,ale to pod okiem i na prosbe moje prowadzacej,wiec pani polozna sie nie czepiala. A udalo Ci sie w koncu znalezc te immunoglob. za mniej niz 500 zl czy nic z tego?
Coreczka probowala mi wyjsc przez pepek juz w 21 tyg. ciąży,ale lozysko miala z tylu,wiec i amortyzacji zadnej a mlody jak mi wczoraj przydzwonil kilka razy pod rzad w ten sprawy bok,to mimo bolu ucieszylam sie z jednego-chlopina rośnie i nabiera sily ciekawe,czy pod koniec ciąży tez bedzie takie rzeczy z moim brzuchem wyprawia jak Nataszka-mam nagrania z 36 tyg. ciąży, gdzie brzuch doslownie faluje,rosna i opadaja pagory a ja piszcze z bolu
dzisiaj z kolei ciagnie mnie troche w okolicach pachwin-dziewczeta z szewkami lub z pessarem-to wciaz rozciaganie macicy czy jakis znak,ze tam na dole cos sie,nie daj Boze,dzieje?
Ostatnia edycja: