reklama
Joasia_1986
Fanka BB :)
Ali_z ja też nie mogę się doczekać obiadu na mieście. Już niedługo. Za to co do zajmowania dzieciaczkiem, to zobaczysz, że intuicja Cię nie zawiedzie. Mnie tylko lekarka w szpitalu pokazała jak ubierać i rozbierać dziecko. Reszta już poszła z górki.
Jadwiga orłowska
Dziewczyny mam ostatnia chwile, żeby kupić w Polsce luteina. Napiszcie jaka , napiszcie co kolejek, bo maź musi wyblagac w aptece, bo to bez recepty
Jadwiga orłowska
Chyba bym wolala lykac, bo leze bez majtek. Tylko nie. Wiem czy efekty bylyby te same
reklama
Hejo
Ja wlasnie jestem na etapie Luteiny podjezykowej...
Po zalozeniu szwu mam brac jakis czas pod jezyk pozniej mam przejsc na dopochwowa, wiec pod jezyk jest tylko 50 a mam zalecona 100 wiec biore dwie naraz... 3x2
Jagwiga ja slyszalam ze jednak dopochwowa jest lepsza
A ta doustna niewiem czy taka fajna bo pod jezyk kladziesz i czekasz az sie rozpusci...smak nieciekawy:/ sama gorycz:/ potem przez chwile jak jem cos to nieczuje smaku:/
Ja wlasnie jestem na etapie Luteiny podjezykowej...
Po zalozeniu szwu mam brac jakis czas pod jezyk pozniej mam przejsc na dopochwowa, wiec pod jezyk jest tylko 50 a mam zalecona 100 wiec biore dwie naraz... 3x2
Jagwiga ja slyszalam ze jednak dopochwowa jest lepsza
A ta doustna niewiem czy taka fajna bo pod jezyk kladziesz i czekasz az sie rozpusci...smak nieciekawy:/ sama gorycz:/ potem przez chwile jak jem cos to nieczuje smaku:/
Podziel się: