reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Emka,czyli jednak dobrze przeczuwałas z tym krążkiem. Ale teraz przynajmniej w szpitalu wszystko sprawdzą i będziesz spokojniejsza

reklama
Ziemniaczek nie moglam sie.powstrzymac od.usmiechu ;-) nie wiem.jak u Was,ale u mnie jak.w Lidlu jest cos fajnego to jest szturm na drzwi o 8 i to,ze kobieta w ciazy to nic nie pomoze. Stratuja Cie ludzie ;-). Haha raz moj tata emeryt,a wiec czasowy poszedl o 8 po pilki te takie duze do siedzenia,bo Go prosilam. Pozniej powiedzial,zebym Go wiecej nie wysylala,bo chce jeszcze pozyc :p.

Mmm
Właśnie czytam twoja wiadomość z moim facetem i się śmiejemy że aż nam brzuchy bolą bo u nas to samo jest. Kiedyś szliśmy kupić piersi z kurczaka po 10 zł za kg a chcieliśmy 15 kg bo mój ćwiczy na siłowni i tylko te piersi je to o przed 7 już stali ludzie a jak otwierali sklep to jak bydło weszli do sklepu. Mój bierze te filety a babka mu z rąk zaczęła wyrywać. Zostawilismy to i wyszliśmy a na następny dzień poszliśmy i wtedy kupiliśmy.
Też też poszliśmy do lidla na zakupy i patrzymy a tam babki rzuciły się na wszystkie kurtki wzięły je wszystkie jakie były i położyły na podłogę żeby nikt ich nie wziął i zaczęły przymierzac te nie dobre odkladaly spowrotem
U nas tez pompa. Ja nie należę do tych ludzi
Wolę wyjść i się nie denerwować

Asiek ja nie widzę u siebie tego suwaczka
Ja próbowałam go ustawić i nie mogłam ale widzę że on jest skoro ty go widzisz.
Napisz mi proszę co u mnie pisze

Ziemniaczek teraz go już nie widać a wcześniej pisało że jesteś w 30 tyg ciąży.A co do Lidia mój nawet nie chce słyszeć hasła Lidl raz go tylko wysłałam po buty dla młodych :)

Na górze po prawej stronie gdzie pisze twoje imię NIK naciskasz i wchodzisz tam a później wchodzisz na sygnatura i tyle ale u mnie nie działa raz jest raz nie ma i ja tego nie widzę

Ziemniaczek,ale zeby nie bylo..nic przeciwko.Lidlowi nie mam,lubie owoce stamtad,bazyliebw doniczce i czasami mozna cos dostac.fajnego. Tylko nerwow.nie.mam do tego.wyscigu..maz mowi,ze On pozniej widuje na rynku u nas jak sprzedaja buty,klucze te majsterkowe, termoaktywne koszulki itp. wlasnie z Lidla. Chcesz sobie kupic czlowieku, a jak nie pojdziesz w sklepie na 8 to pozniej albo nie ma albo majtki w ziemniakach...no i tak.
To nie dotyczy szyjki,wiec nie kontynuuje,bo jeszcze mnie ktos oskarzy o spamowanie ;-)

reklama
mmm777 u nas w Lidlach podobnie. W naszym stanie to aż strach się bać iść, więc ja nawet nie myśle o tym co tam mają. Co innego z biedronką, bo już mniej więcej wiem gdzie wykładają towar dzień wcześniej przed zamknięciem i wtedy wysyłam męża.

Do góry