reklama
Julia spokojnie syrop ci nie zaszkodzi. Ja go nawet w szpitalu dostawałam a i małym dzieciom się daje.Hej
Mega dziekuje za pomoc
M byl dzis w aptece, kupil mi czopki ale plynu Lactulosum nie bo pani z apteki stwierdzila ze trzeba sie skonsultowac z lekarzem ehh... ze mam czopki brac...ale one maja tylko dorazne zastosowanie...
Jutro go wysle ze ma kupic i koniec
Marluna wiem ze ci tam źle. Ja byłam 6 razy w szpitalu ale tak jak lekarze mówią musisz dawać znać. Nie masz tam swojego gina?
ja zbieram wyprawkę już do końca, zamawiam dla Małego płyny do prania ubranek bo chcę w przyszłym tygodniu wszystko poprać i poprasować żeby mieć gotowe, jako że jutro zaczynam 34 tydzień.
o 15 mam wizytę i oby wszystko było dobrze..... przez ostatni dni mialam więcej skuczów niż zawsze ale dziś jest już normalnie nawet nospy nie bralam bo mam ze 2 skurcze na godzinę
o 15 mam wizytę i oby wszystko było dobrze..... przez ostatni dni mialam więcej skuczów niż zawsze ale dziś jest już normalnie nawet nospy nie bralam bo mam ze 2 skurcze na godzinę
Ziemniaczek
Fanka BB :)
Julka
Bardzo coś ciesze ze ci pomógł.
Mi za drugim razem samo poszło i nie musiałam już brać czopkow.
Może ten czopek odepchal coś zaległego i już nie musiałam brać.
A ten syrop co piszą dziewczyny to tez jest bardzo dobry mój lekarz też kazał mi brać jak będę miała problemy z załatwianiem się nic nie szkodzi na szew.
Ale ja nie brałam tego syropu bo spróbowałam czopek poszło i więcej nic nie musiałam brać.
MARLUNA
Bardzo dobrze ze trzymają cie w szpitalu jesteś tam bezpieczna zawsze jakaś pomoc jest
Ja tam lubiłam jak byłam w szpitalu nie chciałam z niego wyjść.
Nie dość że było weselej to i bezpiecznie.
Byłam tylko 3 dni ale fajnie było.
Bardzo coś ciesze ze ci pomógł.
Mi za drugim razem samo poszło i nie musiałam już brać czopkow.
Może ten czopek odepchal coś zaległego i już nie musiałam brać.
A ten syrop co piszą dziewczyny to tez jest bardzo dobry mój lekarz też kazał mi brać jak będę miała problemy z załatwianiem się nic nie szkodzi na szew.
Ale ja nie brałam tego syropu bo spróbowałam czopek poszło i więcej nic nie musiałam brać.
MARLUNA
Bardzo dobrze ze trzymają cie w szpitalu jesteś tam bezpieczna zawsze jakaś pomoc jest
Ja tam lubiłam jak byłam w szpitalu nie chciałam z niego wyjść.
Nie dość że było weselej to i bezpiecznie.
Byłam tylko 3 dni ale fajnie było.
reklama
Vita ja myśle ze jakiś kombinezon na pewno sie przyda, ale nie taki zimowy tylko taki przejściowy! W Smyku były fajne promocje na takie kombinezoniki!
Ja tez mam pare kompletów 56 a reszta to 62! Ja kupowałam głownie pajace, śpiochy - koniecznie rozpinane w kroku! Wygodne to jest do zmiany pieluchy! Pare polspiochow, do tego body kopertowe z krótkim i z długim rękawem i kaftaniki! Cała wyprawkę kupiłam na Allegro od użytkownika Sylwia 555! Wszystkie rzeczy są ze 100% bawełny, wyprodukowane w Posce, jakość naprawdę super, piękne kolory itp! Na prawdę polecam! Ceny bardzo przystępne
Jestem w 37 tygodniu ciąży
Ja tez mam pare kompletów 56 a reszta to 62! Ja kupowałam głownie pajace, śpiochy - koniecznie rozpinane w kroku! Wygodne to jest do zmiany pieluchy! Pare polspiochow, do tego body kopertowe z krótkim i z długim rękawem i kaftaniki! Cała wyprawkę kupiłam na Allegro od użytkownika Sylwia 555! Wszystkie rzeczy są ze 100% bawełny, wyprodukowane w Posce, jakość naprawdę super, piękne kolory itp! Na prawdę polecam! Ceny bardzo przystępne
Jestem w 37 tygodniu ciąży
Podziel się: