reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Dzieki Basia tylko tu jest taki luksus ze sale sa jedno lub dwuosobowe .Ja niestety lez3 ma jedno osobowrj wiec caly dzien jestem praktycznie sama poza odwiedzinami siostry i meza wieczorem.

reklama
Marluna ktg wszystko mówi lekarzom dobrze ze masz 3 razy dziennie bo wtedy monitorują skurcze i jak się mają dzidziusie

Hej
Mega dziekuje za pomoc

M byl dzis w aptece, kupil mi czopki ale plynu Lactulosum nie bo pani z apteki stwierdzila ze trzeba sie skonsultowac z lekarzem ehh... ze mam czopki brac...ale one maja tylko dorazne zastosowanie...
Jutro go wysle ze ma kupic i koniec
emoji4.png
Julia spokojnie syrop ci nie zaszkodzi. Ja go nawet w szpitalu dostawałam a i małym dzieciom się daje.

Marluna wiem ze ci tam źle. Ja byłam 6 razy w szpitalu ale tak jak lekarze mówią musisz dawać znać. Nie masz tam swojego gina?

ja zbieram wyprawkę już do końca, zamawiam dla Małego płyny do prania ubranek bo chcę w przyszłym tygodniu wszystko poprać i poprasować żeby mieć gotowe, jako że jutro zaczynam 34 tydzień.
o 15 mam wizytę i oby wszystko było dobrze..... przez ostatni dni mialam więcej skuczów niż zawsze ale dziś jest już normalnie nawet nospy nie bralam bo mam ze 2 skurcze na godzinę

Julka
Bardzo coś ciesze ze ci pomógł.
Mi za drugim razem samo poszło i nie musiałam już brać czopkow.
Może ten czopek odepchal coś zaległego i już nie musiałam brać.
A ten syrop co piszą dziewczyny to tez jest bardzo dobry mój lekarz też kazał mi brać jak będę miała problemy z załatwianiem się nic nie szkodzi na szew.
Ale ja nie brałam tego syropu bo spróbowałam czopek poszło i więcej nic nie musiałam brać.
MARLUNA
Bardzo dobrze ze trzymają cie w szpitalu jesteś tam bezpieczna zawsze jakaś pomoc jest
Ja tam lubiłam jak byłam w szpitalu nie chciałam z niego wyjść.
Nie dość że było weselej to i bezpiecznie.
Byłam tylko 3 dni ale fajnie było.

teraz zastanawiam się jak ubrać dziecko do wyjścia ze szpitala?? termin na 10.10, ale myślę że urodzę pod koniec września. Nie mam pojęcia czy kupić jakiś kombinezon??

reklama
Vita ja myśle ze jakiś kombinezon na pewno sie przyda, ale nie taki zimowy tylko taki przejściowy! W Smyku były fajne promocje na takie kombinezoniki!
Ja tez mam pare kompletów 56 a reszta to 62! Ja kupowałam głownie pajace, śpiochy - koniecznie rozpinane w kroku! Wygodne to jest do zmiany pieluchy! Pare polspiochow, do tego body kopertowe z krótkim i z długim rękawem i kaftaniki! Cała wyprawkę kupiłam na Allegro od użytkownika Sylwia 555! Wszystkie rzeczy są ze 100% bawełny, wyprodukowane w Posce, jakość naprawdę super, piękne kolory itp! Na prawdę polecam! Ceny bardzo przystępne

Jestem w 37 tygodniu ciąży

Do góry