Dordaw
Fanka BB :)
Nie wiem do konca jak to jest z tymi skurczami ale tez obok mnie w szpitalu lezala dziewczyna w terminie, lekko ja tylko brzuch cmil, a skurcze wychodzily spore i podawali jej nospe w zastrzykach, bo czekala na cesarke. Skoro nospa pomogla to to chyba przepowiadajace skurcze, a nie te wlasciwe, bo ich podobno nie da sie przegapic.
Ja mialam hematokryt 30, a raz nawet 27 i hemoglobine 10 w okolicach 20 tyg+ i dali mi na to w szpitalu Tardyferon. W 29 tyg mialam podobnie i zwiekszyli do 2 dawek dziennie i teraz pod koniec ciazy dopiero sie poprawilo. To podobno naturalne ze wyniki tych dwoch wskaznikow tak spadaja w polowie ciazy, a normy dla ciezarnych sa inne niz te standardowe. Jak nie dali lekow to moze wprowadz diete bogata w zelazo?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam hematokryt 30, a raz nawet 27 i hemoglobine 10 w okolicach 20 tyg+ i dali mi na to w szpitalu Tardyferon. W 29 tyg mialam podobnie i zwiekszyli do 2 dawek dziennie i teraz pod koniec ciazy dopiero sie poprawilo. To podobno naturalne ze wyniki tych dwoch wskaznikow tak spadaja w polowie ciazy, a normy dla ciezarnych sa inne niz te standardowe. Jak nie dali lekow to moze wprowadz diete bogata w zelazo?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom