Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja maseczki tez nie zakladalam wspomniałam tylko o takiej opcji. Niektorzy tak robią. ZdrówkaJa bym tak z tą maseczka nie przesadzala
Dziecko też musi mieć styczność z zarazkami, z resztą wszędzie się może zarazić nawet podczas wyjścia na miasto od innych ludzi
Ja dwa razy miałam przeziębienie podczaś KP plus gardło synek nic nie zalapal:-)
Jak jesteś chora organizm wytwarza więcej przeciwciał dla dziecka więc nie powinien się maluszek zarazić
Zdrówka
Ja maseczki tez nie zakladalam wspomniałam tylko o takiej opcji. Niektorzy tak robią. Zdrówka
Mowia ze nie leczony katar trwa 7 dni a leczony tydzienCebula podobno zmienia smak mleka podobnie jak czosnek.
Może jakiś napar? Ale z czego?
Inhalacje na pewno :-) i cos jeszcze mozna brac:-)A co na uporczywy kaszel?