reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bocian leci niesie dzieci - czyli z porodówki na gorąco BEZ KOMENTARZY

Mój synio Patryk. Urodzony 8.02.2011 w 36t4d przez cc.
3470 i 52 cm. To zdjęcie odrazu po urodzeniu, więcej narazie nie mam bo mały leży niestety w inkubatorze; ((( Podają mu tlen i podejrzewają syndrom mokrych płuc. Bidulek mój kochany, mam nadzieję że niedługo już bedzie ze mna. Trzymajcie za nas kciuki cioteczki.

Załączniki

• m
    m
    17 KB · Wyświetleń: 362
reklama
Hej. ja juz po cc. wlasnie zabrali mi syneczka, o 1 przywioza na karmienie. Pawelek wazy 3005g, 57cm, dostal 9 punktow. Jestem bardzo obolala, teraz probowalam xie przewrocic na bok ale bol nieziemski. jutro rano bede wstawac, mam nadzieje, ze bol bedzie troche mniejszy. Ale powiem Wam, ze bol jest niewazny, bo cudowne jest bycie mama. pozdrawiam Was, postaram sie niebawem odezwac.

Witajcie :)
Elunia już jest z nami. A właściwie prawie z nami. Urodziła się wczoraj, więc widzę, że ze Stelką Bosej są rówieśniczkami. Przyszła na świat o 10:10. Ma 45 cm i 1800 g, więc maleńka z niej kruszynka. Z tego powodu i dlatego, że jest wcześniakiem leży w inkubatorku i niestety nie mogłam jeszcze jej przytulić :((((((
Jak tylko wyjdę ze szpitaala, napiszę coś więcej i wkleję zdjęcia. W szpitalu zostaniemy co najmniej tydzięn.
Trzymajcie kciuki, żeby Elunię oddali mi jak najszybciej.

od Malinki:

Malinka jest już po badaniach i wywiadzie (wspomniała że ten wywiad to straszna papierologia); trafiła na konkretnego lekarza który od razu zdecydował o cc. Malinka jutro ma być na czczo więc prawdopodobnie jutro będzie ten dzień! A obecnie zastanawia się co dziś zaserwują jej na obiad:-D

Kochane Marcjanki,
i ja zatem dołączam do szczęśliwych marcowych mamuś!! Wczoraj 21 lutego 2011r. o godz. 15:13 przyszedł na świat nasz synek. Śliczny, zdrowiutki - całe 2850 gram i 50 cm długości. Okruszek - maluszek.
Jutro wychodzimy ze szpitala, po powrocie do domku napiszę wiecej co u nas słychac i jak nam poszło.
Pozdrawiam Was seredcznie i gratuluje juz rozpakowanym Mamom:)

reklama
Do góry