reklama
Fiolka_130
Fanka BB :)
Jordgubbe
No i zaczęłyśmy :-) Planowo od dyni. Po kilku dniach dołączyły ziemniaki i brokuły a dziś marchewka. Z owoców jabłko. Brokuły świetne! Mała jak widzi to się dosłownie na nie nie rzuca. Super sobie radzi, czasami brokuła przegryza kciukiem ;-) Dynia też ok. Natomiast ziemniak i marchewka nie bardzo. Krztusi się nimi, bo nawet rozgotowane odgryza na dość duże kawałki. Dziś ją przez kolano musiałam przełożyć, bo nie mogła tej marchewki nieszczęsnej odkaszlnąć.... Doradźcie: kontynuować z tymi czy wprowadzać kolejne (jakie?) nowości warzywne? I przypomnijcie, kiedy mięso się zaczyna dawać?
Drogie przyszłe i obecne mamy, zapraszam do śledzenia mojego kulinarno-fotograficznego bloga dla niemowląt i dzieci zajadam szpinak oraz strony na FB https://www.facebook.com/pages/Zajadam-Szpinak/178872295648245
Zaczynamy od "pierwszej łyżeczki" marchewki i jabłka, sukcesywnie wprowadzając nowe produkty.
Zapraszam do kontaktu.
Zaczynamy od "pierwszej łyżeczki" marchewki i jabłka, sukcesywnie wprowadzając nowe produkty.
Zapraszam do kontaktu.
Fiolka_130
Marchew na początek nie jest wskazana. Kalafiory ziemniak może pieczony mój z takim sobie lepiej radził
ile dzieciak ma ?
ile dzieciak ma ?
reklama