reklama
Jeśli to początek to jest szansa że ten o czułości 25 nie wykryje jeszcze ciazyPowtórzyłam dziś test, jest negatywny. Co prawda ten robiony wczoraj miał czułość 10mlu a ten dzisiaj 25 ale myślę że nie ma się co łudzić.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
No jak nie ma się co łudzić, jak dzisiaj zrobiłaś dużo mniej czuły test? Kup 10 i zrób jutro rano...
Jestem 3 dni przed okresemJeśli to początek to jest szansa że ten o czułości 25 nie wykryje jeszcze ciazy
ja teraz miałam drugą bladą kreskę 5 dni przed miesiączką a w pierwszej ciąży 4 dni przed miałam jedną kreske a 3 dni po spodziewanej miesiaczce juz byla druga kreskaJestem 3 dni przed okresem
Madlein
Fanka BB :)
Po jakim czasie odczytałaś tą kreskę na wczorajszym teście? Jeśli później niż po 10min to wynik może być fałszywie dodatni. Aczkolwiek jeśli @ nie przyjdzie polecam zrobić betę z krwi. Ja także miałam cień cienia, później długo nic, a ciąża jednak była.Powtórzyłam dziś test, jest negatywny. Co prawda ten robiony wczoraj miał czułość 10mlu a ten dzisiaj 25 ale myślę że nie ma się co łudzić.
Tak jak było napisać e ba opakowaniu po 5 minutach doczytałam i zrobiłam zdjęciePo jakim czasie odczytałaś tą kreskę na wczorajszym teście? Jeśli później niż po 10min to wynik może być fałszywie dodatni. Aczkolwiek jeśli @ nie przyjdzie polecam zrobić betę z krwi. Ja także miałam cień cienia, później długo nic, a ciąża jednak była.
reklama
Kurczę to tu będzie problem bo wstaje siusiac co 3- 4 godziny w nocy w dzień jeszcze częściej chodzę do toalety. Dziś robiłam ten test o 4 rano bo już nie mogłam wytrzymac, tak mi się siku chciało.Zrób betę. Ewentualnie jutro rano znów ten czulszy. Pamiętaj, że na tak wczesnym etapie poranny mocz musi być nierozwodniony (nie pić i nie siusiać minimum 8h).