reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bladzioch czu zwidy ?

reklama
Ja mam słaby telefon i widzę cień kreski, wiec jest duża szansa, ze ona faktycznie tam jest :) tylko trzeba sie upewnić, ze to na pewno kreska, a nie cos wybijającego sie spod spodu

Mi wczoraj przyszedl rozek ze Smyka..ma sliczne bialo szare cieniutkie paseczki...jest mega ladny..ja lubie klasyczne proste rzeczy...smoczki..sczotka do wloskow i dwie pieluszki...z kombinezonem cienszym i spiworkiem sie wstrzymam...zobacze jaka pogoda bedzie...dzis jednak jedziemy połóżeczko:D materac..jakies prześcieradła..w patek kupie we wro jak bede posciel oraz przewijak...pod koniec ciazy teściowa wysle z kartka po kosmetyki:D
Pampersy juz tez mam..kupuje po trochu wraz z chusteczkami
A na kiedy masz termin? Ja czekam do 30.10 żeby potwierdził mi lekarz płeć i pewnie jakieś pojedyncze rzeczy też kupie

A na kiedy masz termin? Ja czekam do 30.10 żeby potwierdził mi lekarz płeć i pewnie jakieś pojedyncze rzeczy też kupie
Kurde nie na tym watku napisalam xd

Ja mam na marzec kochana termin ale cc w polowe lutego zaplanowane..mi plec powoedzial w 12 tyg na prenatalnych na 99%..potwierdzilo sie

reklama
Do góry