reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja nic nie widzę. Powtórzyłaś dzisiaj test?
Patrycja35
Fanka BB :)
Cien cienia widze..powtorz za dwa dni lub zrob bete z krwiCzy ten test jest pozytywny ? Czy mi się wydaje ?
Zrobiony 4 dni przed @.
Oczywiście rano do powtórki.
Ale jak myślicie?
U Ciebie widać kreski dwieTo były Moje testy które niby nie wyszły A jednak tak
Patrycja35
A na kiedy masz termin? Ja czekam do 30.10 żeby potwierdził mi lekarz płeć i pewnie jakieś pojedyncze rzeczy też kupieMi wczoraj przyszedl rozek ze Smyka..ma sliczne bialo szare cieniutkie paseczki...jest mega ladny..ja lubie klasyczne proste rzeczy...smoczki..sczotka do wloskow i dwie pieluszki...z kombinezonem cienszym i spiworkiem sie wstrzymam...zobacze jaka pogoda bedzie...dzis jednak jedziemy połóżeczko materac..jakies prześcieradła..w patek kupie we wro jak bede posciel oraz przewijak...pod koniec ciazy teściowa wysle z kartka po kosmetyki
Pampersy juz tez mam..kupuje po trochu wraz z chusteczkami
Patrycja35
Kurde nie na tym watku napisalam xdA na kiedy masz termin? Ja czekam do 30.10 żeby potwierdził mi lekarz płeć i pewnie jakieś pojedyncze rzeczy też kupie
Ja mam na marzec kochana termin ale cc w polowe lutego zaplanowane..mi plec powoedzial w 12 tyg na prenatalnych na 99%..potwierdzilo sie
Oby u mnie się już nic nie zmieniło heheKurde nie na tym watku napisalam xd
Ja mam na marzec kochana termin ale cc w polowe lutego zaplanowane..mi plec powoedzial w 12 tyg na prenatalnych na 99%..potwierdzilo sie
reklama
Patrycja35
Trzymam kciukiOby u mnie się już nic nie zmieniło hehe