reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bladzioch czu zwidy ?

Kurczę to tu będzie problem bo wstaje siusiac co 3- 4 godziny w nocy w dzień jeszcze częściej chodzę do toalety. Dziś robiłam ten test o 4 rano bo już nie mogłam wytrzymac, tak mi się siku chciało.
No i dlatego mogła być taka blada kreska, a dzisiaj nic. Idź na betę z krwi, będzie najpewniejsza.

reklama
No i dlatego mogła być taka blada kreska, a dzisiaj nic. Idź na betę z krwi, będzie najpewniejsza.
Poczekam do dnia @ i jak nie przyjdzie to zrobię bete. Bo teraz 3 dni przed okresem to chyba trochę za wcześnie na będę czy już powinna wyjść? Jutro bym zrobiła to było by 2 dni przed okresem

Poczekam do dnia @ i jak nie przyjdzie to zrobię bete. Bo teraz 3 dni przed okresem to chyba trochę za wcześnie na będę czy już powinna wyjść? Jutro bym zrobiła to było by 2 dni przed okresem
Jeśli odbyło się już zagniezdzenie to powinna wyjść. Trzeba pamiętam o tym ze 48h po zagniezdzeniu dopiero hormon ciążowy zacznie rosnąć w krwi. Jak masz duża cierpliwość to poczekaj i zrób w czwartek albo w piątek.

Ja też nie wytrzymałam i robiłam test 3/4 dni przed @ i wyszedł negatywny ale czułam ze coś jest na rzeczy :) Odczekałam pare dni i na następnym widać było już wyraźniejszą czerwoną krechę. Jeśli się niecierpliwisz można zrobić betę napewno już by coś wykazała. 3mam kciuki i daj znać

Ja też nie wytrzymałam i robiłam test 3/4 dni przed @ i wyszedł negatywny ale czułam ze coś jest na rzeczy :) Odczekałam pare dni i na następnym widać było już wyraźniejszą czerwoną krechę. Jeśli się niecierpliwisz można zrobić betę napewno już by coś wykazała. 3mam kciuki i daj znać
U mnie na początku też były takie bladziochy że ledwo było widać następnego dnia zrobiłam innej firmy niby też czułość 10 a pokazał słabsza kreske nic praktycznie nie było widać no i myślałam że po wszystkim a tu 14 tydzień mamy :)

Tu masz moje testy dwa pierwsze robione 5.08 a kolejny pink już 6.08 i praktycznie nic na nim nie było później powtórzyłam znowu facelle z Rossmanna i ciemniała jednak. Wszystkie robiłam po południu.

Załączniki

• IMG_20190805_075004.jpg
    IMG_20190805_075004.jpg
    839,7 KB · Wyświetleń: 309
  • IMG_20190805_133522.jpg
    IMG_20190805_133522.jpg
    785,9 KB · Wyświetleń: 305
  • IMG_20190806_152243.jpg
    IMG_20190806_152243.jpg
    692,7 KB · Wyświetleń: 270
reklama
Hejka, u mnie była też mega blada kreska, na drugi dzień wyrazniejsza, a po 2 dniach taka jak kontrolna ;) teraz jestem w 19 tc. Po testach, robiłam je od pt do nd, Zrobiłam bete w labie wyszlo 1024 tych jednostek na ml ;) także trzymam kciuki!

Do góry