reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Blade kreski. Czy to moze byc ciaza?

Ciąża?

• Tak

Głosów: 18 81,8%
  • Nie

Głosów: 0 0,0%
  • Być może

Głosów: 3 13,6%

• Wszystkich głosujących
    22
reklama
Skoro test wyszedł pozytywny to beta wyjdzie tym bardziej. Ja bym poszła nawet dziś, po co masz się stresować i zastanawiać.
Też bym poszła już dziś, ale jestem aktualnie za granicą i tutaj są inne (jak dla mnie trochę dziwne) zasady, ale nie neguję. :) Nie kierują tutaj do ginekologow, ciążę prowadzi położna, która wykonuje lub daje skierowania na badania, ale najwcześniej w 6-8 tygodniu można skorzystać z tych usług na fundusz. Rozmawiałam z Panią, która się tym zajmuje i powiedziała mi, że tak szybko nie dostanę skierowania na betę, o ile w ogole dostanę. Poszukam jeszcze, może uda się zrobić gdzieś prywatnie. Niedługo chce jechać do Polski, więc myślałam, że zrobię już na miejscu, a to by było właśnie jakoś w czasie spodziewanej miesiączki lub chwilkę po.

Ostatnia edycja:

Załączniki

• Screenshot_20191118-173326_Gallery.jpg
    Screenshot_20191118-173326_Gallery.jpg
    241,3 KB · Wyświetleń: 225
reklama
Witam. Zrobiłam 3 testy, 2 w południe, jeden wieczorem. Na pierwszych dwóch pojawiły się bardzo bladziutkie kreski. Co myślicie kobitki? Czy to moze byc ciąża? Jestem 6 dni przed okresem, ale bardzo bolą mnie piersi więc postanowiłam sprawdzić, bo nie mogłam się powstrzymać.
Wychodziły mi takie same na 5 dni przed @ jestem w ciazy :)

Do góry