reklama
PatrycjaKam
Początkująca w BB
Myślalam, żeby wybrać się w dniu spodziewanej miesiączki lub po. Od wczoraj boli mnie podbrzusze co chwilę, tak jak na okres, albo już sobie wkręcam, nie wiem.Wg mnie też ciąża jak nic Gratulacje! a kiedy wybierasz się na bete?
olaaa7
Fanka BB :)
Skoro test wyszedł pozytywny to beta wyjdzie tym bardziej. Ja bym poszła nawet dziś, po co masz się stresować i zastanawiać.Myślalam, żeby wybrać się w dniu spodziewanej miesiączki lub po. Od wczoraj boli mnie podbrzusze co chwilę, tak jak na okres, albo już sobie wkręcam, nie wiem.
PatrycjaKam
Początkująca w BB
Też bym poszła już dziś, ale jestem aktualnie za granicą i tutaj są inne (jak dla mnie trochę dziwne) zasady, ale nie neguję. Nie kierują tutaj do ginekologow, ciążę prowadzi położna, która wykonuje lub daje skierowania na badania, ale najwcześniej w 6-8 tygodniu można skorzystać z tych usług na fundusz. Rozmawiałam z Panią, która się tym zajmuje i powiedziała mi, że tak szybko nie dostanę skierowania na betę, o ile w ogole dostanę. Poszukam jeszcze, może uda się zrobić gdzieś prywatnie. Niedługo chce jechać do Polski, więc myślałam, że zrobię już na miejscu, a to by było właśnie jakoś w czasie spodziewanej miesiączki lub chwilkę po.Skoro test wyszedł pozytywny to beta wyjdzie tym bardziej. Ja bym poszła nawet dziś, po co masz się stresować i zastanawiać.
Ostatnia edycja:
Evela.6
GratulacjeDołączam zdjęcie
PatrycjaKam
Początkująca w BB
Dziękuję ❤Gratulacje ❤
A to zdjęcie z południa. Kreseczka wyszła trochę wyrazniejsza niż na tym z rana.
Załączniki
Aga1402
Gratulacje :-)Dziękuję ❤
A to zdjęcie z południa. Kreseczka wyszła trochę wyrazniejsza niż na tym z rana.
PatrycjaKam
Początkująca w BB
Dziękuję!To ewidentna ciąża Gratuluję
reklama
mic_ani
Wychodziły mi takie same na 5 dni przed @ jestem w ciazyWitam. Zrobiłam 3 testy, 2 w południe, jeden wieczorem. Na pierwszych dwóch pojawiły się bardzo bladziutkie kreski. Co myślicie kobitki? Czy to moze byc ciąża? Jestem 6 dni przed okresem, ale bardzo bolą mnie piersi więc postanowiłam sprawdzić, bo nie mogłam się powstrzymać.