reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Blada kreska

reklama
Wiecie szok szokiem, ale skoro ja widzę blada kreskę wy też a on udaje że nie to to troche przykre .
nie martw się mój chłopak też tak przy pierwszej ciąży zareagował bo był cień cienia... 🙈chłopy chyba tak mają i u nas to było w trakcie starań i spodziewaliśmy się że tak może być:)

nie martw się mój chłopak też tak przy pierwszej ciąży zareagował bo był cień cienia... 🙈chłopy chyba tak mają i u nas to było w trakcie starań i spodziewaliśmy się że tak może być:)

Trochę inaczej gdy się stara para. Mój nawet miał prawo nie widziec cienia, bo byl mega jasny. Ale po becie był szczęśliwy. A tu coś zawiodło to chłopak wypiera wręcz te myśl o ciąży.

Hej , mam ten sam problem zrobiłam w poniedziałek test (tydzień przed miesiączka ) i wyszła słabo widoczna kreska , dzisiaj w piątek (4dni do miesiączki )zrobiłam 3 inne testy i na każdym negatywnie, czy to wczesne poronienie czy trzeba jeszcze poczekać ??

Załączniki

• 6452869D-953B-4497-A699-666EAF9377C7.jpeg
    6452869D-953B-4497-A699-666EAF9377C7.jpeg
    832,6 KB · Wyświetleń: 115
Hej , mam ten sam problem zrobiłam w poniedziałek test (tydzień przed miesiączka ) i wyszła słabo widoczna kreska , dzisiaj w piątek (4dni do miesiączki )zrobiłam 3 inne testy i na każdym negatywnie, czy to wczesne poronienie czy trzeba jeszcze poczekać ??
Kurcze powiem szczerze że zielona jestem w tym :( sama dziś robiłam 3 testy na każdym blada krecha a 3 dni do okresu :(

reklama
Robiłaś betę?
Niestety to może być albo ciąża biochemiczna albo wadliwy test. Wtedy w poniedziałek robiłaś tylko jeden?
Bez badań z krwi to niestety tylko wróżenie z fusów 🤷‍♀️

Do góry