reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Blada kreska

reklama
Wiecie szok szokiem, ale skoro ja widzę blada kreskę wy też a on udaje że nie to to troche przykre .
nie martw się mój chłopak też tak przy pierwszej ciąży zareagował bo był cień cienia... 🙈chłopy chyba tak mają i u nas to było w trakcie starań i spodziewaliśmy się że tak może być:)

nie martw się mój chłopak też tak przy pierwszej ciąży zareagował bo był cień cienia... 🙈chłopy chyba tak mają i u nas to było w trakcie starań i spodziewaliśmy się że tak może być:)

Trochę inaczej gdy się stara para. Mój nawet miał prawo nie widziec cienia, bo byl mega jasny. Ale po becie był szczęśliwy. A tu coś zawiodło to chłopak wypiera wręcz te myśl o ciąży.

Hej , mam ten sam problem zrobiłam w poniedziałek test (tydzień przed miesiączka ) i wyszła słabo widoczna kreska , dzisiaj w piątek (4dni do miesiączki )zrobiłam 3 inne testy i na każdym negatywnie, czy to wczesne poronienie czy trzeba jeszcze poczekać ??

Załączniki

• 6452869D-953B-4497-A699-666EAF9377C7.jpeg
    6452869D-953B-4497-A699-666EAF9377C7.jpeg
    832,6 KB · Wyświetleń: 112
Hej , mam ten sam problem zrobiłam w poniedziałek test (tydzień przed miesiączka ) i wyszła słabo widoczna kreska , dzisiaj w piątek (4dni do miesiączki )zrobiłam 3 inne testy i na każdym negatywnie, czy to wczesne poronienie czy trzeba jeszcze poczekać ??
Kurcze powiem szczerze że zielona jestem w tym :( sama dziś robiłam 3 testy na każdym blada krecha a 3 dni do okresu :(

reklama
Robiłaś betę?
Niestety to może być albo ciąża biochemiczna albo wadliwy test. Wtedy w poniedziałek robiłaś tylko jeden?
Bez badań z krwi to niestety tylko wróżenie z fusów 🤷‍♀️

Do góry