pluto_nova
Moderator
Wpadka i testowałaś przed spodziewaną miesiączką?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co on ślepy?Nie właśnie, totalna wpadka eh, gdy wysłałam mu blada kreskę powiedział że se uroilam ciążę
skoro zabezpieczenie nawaliło to pewnie w szokuco on ślepy?
Wiecie szok szokiem, ale skoro ja widzę blada kreskę wy też a on udaje że nie to to troche przykre .skoro zabezpieczenie nawaliło to pewnie w szoku
no przykre a można widzieć co zawiodło? Prezerwatywy, tabletki czy co?Wiecie szok szokiem, ale skoro ja widzę blada kreskę wy też a on udaje że nie to to troche przykre .
nie martw się mój chłopak też tak przy pierwszej ciąży zareagował bo był cień cienia... chłopy chyba tak mają i u nas to było w trakcie starań i spodziewaliśmy się że tak może byćWiecie szok szokiem, ale skoro ja widzę blada kreskę wy też a on udaje że nie to to troche przykre .
nie martw się mój chłopak też tak przy pierwszej ciąży zareagował bo był cień cienia... chłopy chyba tak mają i u nas to było w trakcie starań i spodziewaliśmy się że tak może być
Kurcze powiem szczerze że zielona jestem w tym sama dziś robiłam 3 testy na każdym blada krecha a 3 dni do okresuHej , mam ten sam problem zrobiłam w poniedziałek test (tydzień przed miesiączka ) i wyszła słabo widoczna kreska , dzisiaj w piątek (4dni do miesiączki )zrobiłam 3 inne testy i na każdym negatywnie, czy to wczesne poronienie czy trzeba jeszcze poczekać ??
Robiłaś betę?Hej , mam ten sam problem zrobiłam w poniedziałek test (tydzień przed miesiączka ) i wyszła słabo widoczna kreska , dzisiaj w piątek (4dni do miesiączki )zrobiłam 3 inne testy i na każdym negatywnie, czy to wczesne poronienie czy trzeba jeszcze poczekać ??