Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie podswietlalam robilam zdj pod swiatlem bo ja tylko bylo widac pod swiatlo gdy robilam normalnie aparatem ciezko bylo ja dostrzec a jak dalam pod swiatlo widac bylo takie cos jak na zdj . Mozliwe ze ten test juz ma tam taka kreske ale moja kol tez tak miala i okazalo sie ze w ciazy byla a miala kreske tylko pod swiatlem widoczna do tego tylko cien odbijajacy sie od drugiej :/Czy Ty podswietlilas test latarką? Jeżeli tak to na każdym ta kreska byłaby widoczna. Zrób normalne zdjęcie
Ja robilam zdj od razu po wykonaniu testu lecz teraz dopiero na forum zadalam pytanie bo mnie to zaczelo zastanawiac i spokoju mi to nie dawalo mam zamiar zrobic drugi test i tak .To po co robisz zdjęcia starego testu? Zrób nowy test i zobacz czy jest druga kreski, bo po tygodniu powinna być już gruba krecha.
No w sumie masz racje .. :/Zamiast się zastanawiać nad testem sprzed tygodnia zrób nowy, bo po takim czasie powinno już być widać wyraźną kreskę...