reklama
Rozwiązanie
Wow... Jedna koleżanka tak miała, a tu już Ci odpisały 4 kobiety, że masz urojenia, czyli statystycznie rzecz biorąc - wywnioskuj sama.
reklama
Gofer333
Zaciekawiona BB
Moja kolezanka tak samo miala zobaczyla ze jest kreska widoczna tylko pod swiatlo poszla do ginekologa i okazalo sie ze jest w ciazy wiec no jak widac wszystko jest mozliwe a ja tylko chcialam sie upewnic czy nie mam urojenNie wierzę... to jest tylko cień kreski która znajduje się pod obudową testu (w tym miejscu na płytce powinna się pojawić kreska) I NIGDY nie czyta się testu pod światło ponieważ taka kreska znajduje się w każdym teście. Sama napisałaś że inaczej niż pod światło kreska nie jest widoczna czyli test negatywny. A jeżeli test został wykonany tydzień temu to radzę zrobić nowy bądź pójść na badanie krwi (beta).
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Wow... Jedna koleżanka tak miała, a tu już Ci odpisały 4 kobiety, że masz urojenia, czyli statystycznie rzecz biorąc - wywnioskuj sama.
frez.ja1987
Fanka BB :)
To powtórz test za kilka dni lub zrób betę. Pod światło może być widać ta kreskę fabryczna, która się odbarwia przy pozytywnym teście.Też tak mam druga kreska widoczna pod światło wcześniej robiłam testy i takiej kreski nie było
Dzień dobry, mam taki kłopot. Ostatnio współżyłam z byłym narzeczonym 12 listopada i to z zabezpieczeniem potem dostałam 29.listopada okresu normalnego który trwał 6 dni i był taki jak zawsze. Teraz okres mi się spóźnia 3 dzień , zrobiłam test i kreska druga jest widoczna pod światło tylko. Mam bóle żołądka ale też mam stresujący czas bo rozstanie i egzaminy. Czy jest możliwość bycia w ciąży? Byłby to jakiś 6 tydzień to chyba kreska byłaby widoczna bardziej.
marta18691
Byłaby czerwona kreska a nie widoczna pod światłem stres robi swoje okres może się spóźniaćDzień dobry, mam taki kłopot. Ostatnio współżyłam z byłym narzeczonym 12 listopada i to z zabezpieczeniem potem dostałam 29.listopada okresu normalnego który trwał 6 dni i był taki jak zawsze. Teraz okres mi się spóźnia 3 dzień , zrobiłam test i kreska druga jest widoczna pod światło tylko. Mam bóle żołądka ale też mam stresujący czas bo rozstanie i egzaminy. Czy jest możliwość bycia w ciąży? Byłby to jakiś 6 tydzień to chyba kreska byłaby widoczna bardziej.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Dzień dobry, mam taki kłopot. Ostatnio współżyłam z byłym narzeczonym 12 listopada i to z zabezpieczeniem potem dostałam 29.listopada okresu normalnego który trwał 6 dni i był taki jak zawsze. Teraz okres mi się spóźnia 3 dzień , zrobiłam test i kreska druga jest widoczna pod światło tylko. Mam bóle żołądka ale też mam stresujący czas bo rozstanie i egzaminy. Czy jest możliwość bycia w ciąży? Byłby to jakiś 6 tydzień to chyba kreska byłaby widoczna bardziej.
Testów NIE OGLĄDA SIĘ POD ŚWIATŁO. Jeśli kreska nie jest widoczna gołym okiem, bez rozkręcania testu, robienia mu zdjęć i podkręcania kontrastu, to nie ma ciąży.
Fado123
Watpie zeby to była ciąża , w 6 tc kreska by po oczach raziła, najlepiej idz na bete I będziesz spokojniejszaDzień dobry, mam taki kłopot. Ostatnio współżyłam z byłym narzeczonym 12 listopada i to z zabezpieczeniem potem dostałam 29.listopada okresu normalnego który trwał 6 dni i był taki jak zawsze. Teraz okres mi się spóźnia 3 dzień , zrobiłam test i kreska druga jest widoczna pod światło tylko. Mam bóle żołądka ale też mam stresujący czas bo rozstanie i egzaminy. Czy jest możliwość bycia w ciąży? Byłby to jakiś 6 tydzień to chyba kreska byłaby widoczna bardziej.
reklama
Wcale nie ma każdym teście widać ta kreskę pod światło...Nie wierzę... to jest tylko cień kreski która znajduje się pod obudową testu (w tym miejscu na płytce powinna się pojawić kreska) I NIGDY nie czyta się testu pod światło ponieważ taka kreska znajduje się w każdym teście. Sama napisałaś że inaczej niż pod światło kreska nie jest widoczna czyli test negatywny. A jeżeli test został wykonany tydzień temu to radzę zrobić nowy bądź pójść na badanie krwi (beta).