reklama
Rozwiązanie
Wow... Jedna koleżanka tak miała, a tu już Ci odpisały 4 kobiety, że masz urojenia, czyli statystycznie rzecz biorąc - wywnioskuj sama.
Lady Loka
Fanka BB :)
I musiałaś to powiedziec w wątku z 2019 roku?Wcale nie ma każdym teście widać ta kreskę pod światło...
reklama
Tak bo jestem w takiej sytuacji i czytam sobie forum w czym problem xdI musiałaś to powiedziec w wątku z 2019 roku?
Lady Loka
Ale co, masz kreskę fabryczną widoczną?Tak bo jestem w takiej sytuacji i czytam sobie forum w czym problem xd
Tak bo jestem w takiej sytuacji i czytam sobie forum w czym problem xd
Jeśli ta sytuacja oznacza, że sprawdzasz aż pod światło to nie sprawdzaj.
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
paola121214
Jak widzę do xd to aż śmiem podejrzewać ze to jakieś dziecko.
Test pod światło z niby drugą kreska to nie ciąża
Test pod światło z niby drugą kreska to nie ciąża
Na dwóch pierwszych testach wyszła ledwo widoczna kreska a na kolejnych widać tylko pod światło i już sama nie wiem czy urojenia już mam bo staramy się z mężem od pół rokuJeśli ta sytuacja oznacza, że sprawdzasz aż pod światło to nie sprawdzaj.![]()
paola121214
To wstaw zdjęcia testów .Na dwóch pierwszych testach wyszła ledwo widoczna kreska a na kolejnych widać tylko pod światło i już sama nie wiem czy urojenia już mam bo staramy się z mężem od pół roku
Żadna pod światło kreska to nie kreska ciążowa
Lady Loka
Oba wygladaja na zalane.Na żywo lepiej widać
reklama
Na jednym to widać taki cień i nie też nie wiem ale na zdjęciu tego nie widaćNa żywo lepiej widać