reklama
Rozwiązanie
Jak nie dostanę @ do środy to pójdę na betę. Mało prawdopodobne że ciąża rozwija się prawidłowo skoro kreska nie ciemnieje z dnia na dzień prawda?Mogła być ciąża biochemiczna. Możesz albo iść na betę, dla spokoju własnej głowy, albo cierpliwie czekać na @.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Hej, 4 dni przed spodziewnanym okresem też miałam taką kreske. Wczoraj powinnam dostać okresu jednak nie ma go, a testy negatywne. Miałyście tak kiedyś?
Mogła być ciąża biochemiczna. Możesz albo iść na betę, dla spokoju własnej głowy, albo cierpliwie czekać na @.
reklama
Jak nie dostanę @ do środy to pójdę na betę. Mało prawdopodobne że ciąża rozwija się prawidłowo skoro kreska nie ciemnieje z dnia na dzień prawda?Mogła być ciąża biochemiczna. Możesz albo iść na betę, dla spokoju własnej głowy, albo cierpliwie czekać na @.
Gosia903488
Fanka BB :)
Bez wątpieniaHej, dziś wieczorem zrobiłam test (bo chciałam napic się bez wyrzutów sumienia wina bo dzis /jutro spodziewałam się okresu) a tu taka niespodzianka 28 dzień cyklu czy ta kreske można traktowac jako +?
magda9104
Gratulacje moja była znacznie jasniejsza a syn ma już miesiąc. Dodatkowo masz test o mniejszej czułości bo 20 nie 10, to tym bardziejHej, dziś wieczorem zrobiłam test (bo chciałam napic się bez wyrzutów sumienia wina bo dzis /jutro spodziewałam się okresu) a tu taka niespodzianka 28 dzień cyklu czy ta kreske można traktowac jako +?
Fado123
No raczej, mega krecha, ciaza jak nicHej, dziś wieczorem zrobiłam test (bo chciałam napic się bez wyrzutów sumienia wina bo dzis /jutro spodziewałam się okresu) a tu taka niespodzianka 28 dzień cyklu czy ta kreske można traktowac jako +?
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Taka kreska nie pozostawia wątpliwości, gratulacje!